Bratić: Kad sam napadnuta ispred ministarstva samo je jedan čovjek kog do tad nisam poznavala poslao pomoć, kolege iz Vlade su me podržale u vidu ničega!

8

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić osvrnula se na svom Facebook profilu na događaj kada je fizički napadnuta ispred svog resora.

„O poštenju. 30.12. 2020. fizički sam napadnuta ispred radnog mjesta ministra. Počinilac (Ilija Dedić) je oslobođen. I prekršajno. Jer je izvrdao ročišta. Dok se Vlada kanila kako i šta će po procedurama, a od kolega sam dobila „podršku“ u vidu…ničega…pardon, jesam, zajednička slika 4 ministarke od kojih sam napadnuta samo ja….“, kazala je Bratićeva.

Jedan čovjek, ipak kako navodi, kojeg do tada nije poznavala pozvao je i poslao pomoć i podršku.

„Ja sam bila nepoznata osoba koja je sjela na mjesto koje je po svim pravilima i pravdi pripadalo nekome drugom. Možda baš njemu. U stvari, skoro sigurno njemu da odluči. Taj čovjek se nikad nije hvalio ovim viteškim gestom. Nikad nije objavio“, zaključila je Bratićeva

8 Comments
  1. Александар komentariše

    E pa Veco, reči ko je taj čoek?

  2. Dekson komentariše

    Draginju kad neko opsuje preko društvenih mreža jer prijeti Srpskom narodu i sveštnsvu odmah dodijele mercedes i 4 gorile.

  3. Bordero komentariše

    Kad neko ima obezbjedjenje usred drzave velicine opstine kao Draginja idmah da zna da je nista roba..

  4. Весна Братић komentariše

    Andrija Mandić.

    1. Весна Братић komentariše

      Ukoliko neko sumnja da sam ja postavila komentar, redakcija je slobodna da objavi da jesam, sa vlastite imejl adrese. Uostalom, piše i u komentarima.

    2. Sibirski komentariše

      Čovjek se prepoznaje kad je teško, tada i ljudskost izlazi na površinu.
      Bravo Vesna, zato što ne zaboravljaš.

      Samo FRONT OSLOBAĐA! 💓💙🤍

  5. Весна Братић komentariše

    Ukoliko neko sumnja da sam ja postavila komentar, redakcija je slobodna da objavi da jesam, sa vlastite imejl adrese. Uostalom, piše i u komentarima.

  6. Gesa komentariše

    Slihtas se da bi se ubacila kod Mandica na listu.Vidjela si botoksiranu Jecu i sad ovog Leposavica.Oslacalo ti da budes javna licnost jer te Tranja uvela u njega kao i ove likove iz duboke anonimnosti i beznacaja.Koje je ovo vrijedjanje inteligencije lakovjernih Srba.Ko ti je dao drzavljanstvo i kako si dosla na fakultet?! Kao osoba lojalna DPS i SDP.Znaju se i likovi preko kojih je to islo: Caro Pavlicic, Ivan Brajovic, Sanja Vlahovic i Bojka DJukanovic.Kako si to mogla biti prevodilac kod Vojske Crne Gore?!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.