Otvorena provokacija: Slavili Dan tzv. nezavisnosti Kosova u Beogradu

3

U prostorijama Kancelarije za vezu tzv. Kosova u Beogradu sinoć je prvi put obeležen „Dan nezavisnosti Kosova”, preneli su prištinski mediji. Kancelariju su proglasili rezidencijom a goste “probranim”.

Ragmi Mustafi, koji radi u Opštini Bujanovac, dosadašnji predsednik Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji, objavio je na Fejsbuku uz fotografije da su u Kancelariji tom prilikom bili „politički predstavnici iz Preševske doline i diplomatskih misija” i Kurtijeva savetnica Ardita Sinani, inače stanovnica Preševa. Šefa Kancelarije Jašarija prekrstio je u ambasadora, bez pardona:

„Na poziv ambasadora Jetiša Jašarija (šef Kancelarije za veze tzv.Kosova u Beogradu), prvi put je obeležena godišnjica nezavisnosti tkv. Republike Kosovo u Beogradu, na njenu 15. godišnjicu! Pored institucionalnih i političkih predstavnika Preševske doline, prisutni su bili i predstavnici civilnog društva u Beogradu i predstavnici međunarodnih diplomatskih misija”, napisao je Mustafi na Fejsbuku- prenosi Politika.

Poslanik Skupštine Srbije Šaip Kamberi kazao je da je „sve prošlo u najboljem redu”. Začudo, ili su očekivanja bila drugačija. Cilj se zna.

Na osnovu sporazuma potpisanog u Briselu, Priština i Beograd su razmenili prve oficire za vezu, juna 2013. godine.

(IN4S)

3 Comments
  1. crni komentariše

    Vucicu pederu. Dje je taj jaki predsjednik Srbije kad mu u sred Bg ovo rade? Dje je to govno ljudsko, nije ga bzvz Amfilohije prokleo, znao je kakav je ovo „covjek“

    1. Dragiša komentariše

      Ka ti bistriš milovče, blagoš ti u pamet.

  2. Rade/ komentariše

    Vucic ovo sve i radi. Pravi tenzije, aktivira svoje kerove po BG univerzitetu i slicno. Mora da prizna Kosovo jer su ga doveli na vlast zbog toga samo sto ne smije naglo zbog naroda pa to radi korak po korak. Potpisao je vise sporazuma koji odcjepljuju Kosovo a sad je malo veci sporazum pa mora da glumi i pravi plan sa gazdama sa zapada kako da to izvedu. A dio odvratnih glupih Srba to nece da prizna sto zbog licne koristi sto zbog manjka karaktera i casti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.