Demokrate Kolašin: Bečić da bude kandidat za predsjednika

0

Opštinski odbor Demokrata Kolašin jednoglasno se pridružuje svim ostalim opštinskim odborima naše partije i nedvosmisleno podržava predlog da Aleksa Bečić bude kandidat za predsjednika na predstojećim izborima“, saopšteno je iz te stranke.

„Smatramo da je Crnoj Gori neophodan mir, prijeko potrebna ekonomska stabilnost, politička sloboda, kao i ubrzan put ka članstvu u EU, te da iz tih razloga, uz pobjedu nad korupcijom i kriminalom i prije svega uz pomirenje i zaboravljanje svih podjela u društvu, kandidatura Alekse Bečića krajnje je neophodna i sasvim logična“, navodi se u saopštenju kolašinskih Demokrata.

Kako su dodali, Aleksa Bečić je dugogodišnjim angažmanom i posvećenošću pokazao da zavređuje da preuzme odgovornost za najviše državne funkcije.

„To potvrđuje i njegov angažman na mjestu predsjednika crnogorskog Parlamenta, gdje je pokazao pravi primjer državničkog djelovanja, od kojeg benefite osjećaju i građani kroz skupštinske odluke koje smo predložili i donijeli u cilju poboljšanja životnog standarda“, saopšteno je iz DCG.

Kolašinske Demokrate su, kako su naveli, odavno u postupku pripreme predizborne kampanje i u završnoj fazi prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokrata.

„Zainteresovanost građana je tolika da je čak i prevazišla očekivanja. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u našem gradu trend podrške našoj političkoj opciji nezaustavljivo raste. Uvjereni u sigurnu pobjedu, još jednom, dajemo punu podršku našem predsjedniku Aleksi Bečiću, koji će nakon izbora, na zadovoljstvo svih nas, postati i predsjednik Crne Gore“, zaključile se Demokrate Kolašin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.