Bošnjak: Treba razmotriti opciju formiranja koncentracione vlade; DF se ne plaši izbora nakon predsjedničkih, ali je pitanje da li će donijeti nešto novo!

2

Potpredsjednica Skupštine i poslanica PzP-a Branka Bošnjak kazala je juče da hoće da vjeruje da će ipak doći do formiranja 44. Vlade. Bošnjak je gostujući na TV Vijesti istakla da bi ta vlada morala da bude reformska.

“Mi još uvijek dajemo šansu Lekiću, još rok nije istekao“, kazala je Bošnjak i ocijenila da su dvije posljednje vlade bile eksperimenti i nedostojne zadatka.

“Treba razmotriti i opciju koncentracione Vlade, ako ovo ne uspije. Izbori nakon predsjedničkih i u ovo vrijeme haosa nikome dobro neće donijeti, čak ih se vrlo plašim“, kazala je Bošnjak.

Ona je istakla da se DF nije plašio i da se ne plaši izbora ali, kako kaže, pitanje je da li će izbori donijeti nešto novo.

2 Comments
  1. зорки komentariše

    sve samo da ostaneš u fotelji. Koncentraciona vlada uključuje dps, sdp, sd. Kad izadjes is skupstine, da da Bog da se u nju ne vracas preko moga glasa i ostalih srpskih glasova. SRbi, gospođa je glasala za Rezoluciju o Srebrenici.
    Nebojša je glasao crnogorski jezik, himnu, zastavu
    dođite sebi
    nsd miči ovo

  2. crni komentariše

    Zaplacite malo jace mozda vas Dritan cuje pa vas pusti.u vladu. E koliko mole da udju u neku vladu ovo je strasno, jedini DF i SNP nece izbore, jedini bi majke prodali za dvije tri fotelje. Pi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.