Poter traži spas u naredne tri utakmice

0

Poter i Čelsi su još jednom razočarali svoje navijače tokom vikenda.

Sautempton je slavio sa 1:0 u sred Londona na „Stamford Bridžu“ što znači da „plavci“, u svim takmičenjima, nemaju pobjedu već pet utakmica.

Do sada se rukovodstvo izjašnjavalo kako imaju potpuno povjerenje u Potera i kako nekadašnjeg trenera Brajtona vide kao budućnost kluba. Međutim, navijači su izgubili vjeru u engleskog stručnjaka, postoje vijesti i da su sami igrači nezadovoljni Poterovim idejama i njegovim načinom obraćanja timu.

Sa druge strane, novi vlasnici su navodno spremni da ga zadrže što duže mogu jer u njemu vide „svog“ Artetu. Arsenal se držao španskog trenera iako nije sve išlo najbolje tokom prethodnih godina, nagradu po ukazanom povjerenju vidimo ove sezone. Pojedini engleski mediji su plasirali i vijesti kako će o sudbini Potera odlučivati rezultati u naredne tri utakmice.

Čelsi igra derbi sa Totenhemom tokom vikenda, a onda ih čekaju utakmice sa Lidsom i revanš sa Borusijom Dortmund. Neuspjesi i eliminacija iz LŠ bi ga moglo koštati posla.

Ukoliko ode, Čelsi bi krenuo za velikim imenom za klupu. Spekuliše se sa imenima poput Zinedina Zidana, Dijega Simeonea, povratkom Tomasa Tuhela i dolaskom Luisa Enrikea. Jasno, prvo moramo sačekati epiloge pomenutih mečeva, možda Poter i uspe da preokrene sezonu i zadobije povjerenje navijača.

 

 

(sportske.net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.