Senzacija na pomolu: Tuhel se vraća u Pariz?

0

Pari Sen Žermen i Tomas Tuhel, ponovo!

Ovo je vijest dana koja stiže iz Francuske i širi se munjevitom brzinom, a navodno glasi – PSŽ je spreman da prizna svoju grešku i vrati Tomasa Tuhela!

Takođe, ni Njemac nije imun na ovaj poziv, ali je želio garancije i zaštitu od „snage svlačionice“ odnosno da se bavi isključivo trenerskim poslom.

Svjestan je i Tuhel kakve je klanove i zatekao i ostavio u Parizu, ali za njega je najvažnija jedna vijest – da tu više nije Leonardo, bivši sportski direktor sa kojim je i zaratio i koji je bio glavni zagovornik njegovog odlaska.

Ipak, Leonardo se nije proslavio svojim izborom koji je bio Maurusio Poketino. Argentinac je takođe imao problem da održi mir u svlačionici i među klanovima koji su i dalje prisutni.

Što se tiče Tuhela, pouzdani izvori pišu da je on željan posla u nekom od velikih klubova, da želi da se bori za trofeje, a ovaj tim Pari Sen Žermena mu svakako to omogućuje.

I za kraj ćemo podsjetiti da je Tuhel na sličan način preuzeo Čelsi, u januaru mjesecu i da je potom u junu osvojio Ligu šampiona. Da li je tako nešto moguće da uradi i sa Pari Sen Žermenom? Doduše, male su šanse da zameni Galtijea prije revanša sa Bajernom, ali daleko je osmi mart, makar u Parizu, gdje nikada nije mirno…

 

 

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.