Džajić i zvanično kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije

0

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i zvanično je predložio Dragana Džajića za budućeg predsjednika FSS.

Sjednicu u Aranđelovcu, prema očekivanjima, obilježio je jedinstven stav članova „fudbalske vlade“ najvećeg regionalnog saveza.

Jednoglasnom odlukom i na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, na sjednici održanoj 20. februara, u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić, najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-2026…“, stoji u odluci s potpisima Nebojše Živanovića i Darka Bradonjića, predsjednika i generalnog sekretara zapadnog regiona.

Najveći savez u sistemu FSS otišao je i korak dalje. Ka kancelariji Fudbalskog saveza Srbije otpremljena je i podrška kandidaturi Dragana Džajića, s potpisima 20 delegata, članova buduće Izborne skupštine, emisara klubova, trenerske i sudijske organizacije. Praktično, Džajić sada ima 20 sigurnih glasova. Da to, ipak, ništa ne mora da znači najbolje je osjetio Nenad Bjeković, s jeseni „viđeni“ predsjednik FSS.

U toku nedjelje, prema najavama, uz Džajića bi trebalo da stanu i ostali savezi, s pravom da kandiduju predsednika – vojvođanski, istočni i beogradski.

Poslednjih dana, u javnosti je plasirana netačna informacija da je zapad još ranije podržao počasnog predsjednika Crvene zvezde. Zvanično, od 20. februara, stigla je prva kandidatura…

(sk)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.