Knežević o današnjem suđenju za državni udar: DF=DPS, tako vam se usirilo!

12

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević komentarisao je današnje suđenje za državni udar koje je, podsjećamo, odloženo za april.

„I tako…šest godina na optuženičkoj klupi. U međuvremenu, robija 2018, stavljanje u zatvor 2019, kućni pritvor 2020, hapšenje majke i brata“, prisjetio se Knežević.

„DF=DPS. Tako vam se usirilo“; zaključio je on.

Podsjećamo, suđenje optuženima za lažni državni udar 2016. godine odloženo je za 10. april.

Odlaganje je dogovoreno kako bi se novoangažovani advokat Branke Milić upoznao sa spisima predmeta i optuženu Branku Milić pripremio za odbranu u ponovnom postupku.

12 Comments
  1. Jakov komentariše

    Amin Boze

    1. Boro komentariše

      Ali isto se tako i Pipunu usirilo, ako laze!
      A laze ko ker! Mozda on nije licno pravio aranzmane sa DPSom, ali Koljenica je u svakodnevnoj komunikaciji sa kumom.

      1. Čolo komentariše

        Ćulje govedo!

  2. Radomir komentariše

    Pomiritelj, citaj jos jedna prevara. DPS da ponudi magarca za izbore , pobijedio bi Andriju, ako i slucajno Mandic stigne do drugog kruga. To je svima jasno u Crnoj Gori,osim Andriji i drustvu. Ha, ha Andrijini bilbordi, plakati, prvi put, na latinici. Od Srba, samo će ga glasati interešdžije, koji su u poslednje dvije-tri godine omastili brke. Nada se naš pomiritelj,dukljanskim glasovima.

  3. Goxy komentariše

    Aoooo veliki mučenici, ajd ne sprdajte se sa narodom!Pa ko vas je napravio da ste to što jeste i tu gde jeste? Mozda ne jedete zajedno, ali iz iste kace ga vadite!

    1. Lovac komentariše

      Botu ES podji po sendvic i bjezi odavde zavrsices ko ti sef Lazojko

  4. Krsto komentariše

    A pušti brave Milane neka bleje, to pričaju one splačine koje su ispijale dojč kafe po lokalima i virile kao miševi iz kakvih ćoškova, dok ste se jedino vi iz DF suprotstavljali Milu, mafiji i njenoj vlasti. Ta govna ljudska ne zaslužuju ništa bez da se pljunu u prolazu kad se na njih naiđe.

  5. Detektor udbaških goveda komentariše

    Svi Udbini saradnici koji su izašli ispod njenog šinjela pričaju tu istu priču. Od partija kao što su Demokrate, Ura, Evropa Sad pa do njihovih korisnih idiota koji za kantu pomija i puno korito odrađuju prljave botovske poslove. To je udbaški uradak i svjesno izmišljena laž koja se starim udbaškim – šaptačkim metodama od strane njihovih špijuna prenosi od uveta do uveta po kafanama, birtijama i kladionicama, kako bi se usadila u svijesti onih kojima je IQ < 86 i koji ne razmišljaju svojom glavom. A takvih u mrčenom montenegru ima podosta.
    Jedino DF nikad nije izdao i prevario, svi ostali su igrači Udbe.

    1. Nemanja komentariše

      Blazenopocivski je najbolje znao ko ste i kakvi ste.

      1. Detektor udbaških goveda komentariše

        Tako je botino, znao je dobro i ko smo i kakvi smo. Iz tog razloga je i davao podršku DF na njegovim protestima i držao govore na istima. Za razliku od Zdravka nejakoga i Lažojka Spajića koje nije znao, a koji su mu od strane službi na prevaru uvaljeni isto kao i DF-u. Vrijeme je pokazalo, izdali su i njega i srpski narod, što nije nikakvo čudo s obzirom da su godinama bili uz DPS.

  6. qyu komentariše

    Nema ništa gluplje od Spajičevih botova,toliko naporni,truli i prozirni.Meni žao onog Milatovića sto ga sad Spajić gura u propast.Milatoviću gdje čuo gdje nečuo drži se ti Podgorice a mani Spajića.

    1. Hhhhhhhhhh komentariše

      A ne mogu ni biti bolji kad ih Pejak obučava i koordinira.
      Mo’š misliti 😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.