Milatović: Što prije treba formirati gradsku upravu

3

Lično smatram da treba što prije da formiramo gradsku upravu u Podgorici, kazao je potpredsjednik Evrope sad Jakov Milatović na pitanje da li će i dalje sarađivati sa Demokratskim frontom na tom planu, nakon sinoćnjeg ishoda glasanja na sjednici Državne izborne komisije.

„To je pitanje koje je politički legitimno da se postavi, posebno u kontekstu jedne nepravedne i nezakonite odluke u DIK-u“, rekao je on.

U narednom periodu će sve razmatrati.

„Uključićemo u to i glavni odbor i opštinske odbore, ja smatram da smo odgovorni prema građanima Podgorice i kada se stvore uslovi da treba da stvorimo novu gradsku upravu. Postoje i druga mišljenja, a odluku o tome donijećemo u narednom periodu“, dodao je Milatović.

Ako se kandiduje za predsjednika države, kako je rekao, onda je logično da – ako ta kandidatura bude uspješna – je to nespojivo sa mjestom gradonačelnika Podgorice.

Logično je, kaže, da mjesto gradonačelnika Podgorice pripadne onima koji su osvojili najviše glasova.

3 Comments
  1. Kosingas komentariše

    Posle predsednickih izbora videcemo ko ce ovom junosu biti prihvatljiviji kandidat… drps ili df za vlast u podgorici… Srbi u pamet se, Mandic ili Danilovic nema druge…

  2. Bure komentariše

    Pa formiraj…..Da necete ponovo front da se izbori za vase fotelje pa da ih proglasavate za prijatelje dpsovaca….. Zna se da dpsu ostaju sva mjesta kad soros sad dodjete.

  3. Lala komentariše

    Što prije trebaš da se rešiš Lažojka inače se vrati u kancelariju neke banke dok jos možeš..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.