Demokratski front: Nismo mi krivi što je Spajić lagao građane

39

Izborni štab Demorkatskog fronta Za budućnost Crne Gore reagovao je nakon današnje press konferencije lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića na kom je optužio DF i DPS da sarađuju.

Iz DF-a napominju da nisu oni krivi što je Milojko Spajić lagao građane.

„Razumijemo frustraciju g. Spajića, ali nije DF kriv za to što je on lagao građane. Mi želimo da završimo sa starim sistemom laži i da stvorimo u Crnoj Gori novi sistem saradnje i pomirenja. Zbog toga se sinoć predstavnici DF nisu izjašnjavali o kandidaturi g. Spajića“, saopštili su.

Ono što on hoće je da završe sa mržnjom i stalnim međusobnim optuživanjem.

„Vrijeme je da radimo na pomirenju i izgradnji bolje budućnosti Crne Gore“, zaključili su.

Podsjećamo, sinoć nije prihvaćena kandidatura lidera PES-a Milojka Spajića od strane Državne izborne komisije Crne Gore.

39 Comments
  1. Milica komentariše

    Bravo DF, odmjereno i gospodski.

    1. Ksilofon komentariše

      Ne bismo mi sa DPS no nas ne Spajić natjerao.

      Kukavički i podlački.

      1. Lažojko i Odojko komentariše

        Ksilofone, tebe mora da Odojko namiruje za te usluge botovanja, dok si se toliko aktivirao. Ranije si botovao za neke druge, sad za Lažojka i Odojka, razumijem da se vodiš onom ko više da. Doduše, vazda si botovao protiv Srba, Crkve i DF, to ti je konstanta, što jes – jes.
        Nekako si se uvijek identifikovao sa ološem, fukarama i lupežima, valjda zato što svaka ptica svome jatu leti. Takvoga karaktera su i ovi tvoji drugari što uz tebe botuju protiv Fronta, a brane lažove i lupeže, tanjevine klasične.
        Prenesi u štab tamo da ćete ga popu.iti i ovaj i svaki naredni put, što će svakako obradovati Odojka i tebe, a i druge slične poklonike šarenih vrijednosti u vašim redovima 😁
        A inače, Andrija će biti predsjednik svih građana, pa i tvoj, čisto da znaš 😉

    2. Monarch komentariše

      Akad je ostavio I.Vukovic na vlasti u PG jesi li isto takav kom.ostavila?

    3. Iskra komentariše

      Nema DPSu zivota bez njihovog jednog i jedinog DFa.

  2. Duka komentariše

    Vi ste političke ljige! Što ne dozvoliste građanima da kazne Spajića, no ga nezakonito spriječiste da se kandiduje. Bijedno.

    1. Vakat je komentariše

      Šta radi i šta čeka SDT Novovič povodom osnovane sumnje da je bivši ministar Spajić izvršio zloupotrebu službenog položaja i oštetio državu za više desetina miliona evra?

  3. crni komentariše

    Krivi ste syo ste sise klasicne pa sa DPS izbacujete covjeka, kad ste jaki toliko i jedni i drugi sto ne izadjete na megdan i pobijedite a ne kao picke zadnje uzdrzani. Ne treba sa vama pravit vlast ni u pg ni nidje smradovi jedni eto vam Mila pa se prepucavajte ko ima ljepsu zastavu.

    1. Jovan komentariše

      Tako je, nikad više glas DF-u

      1. qyu komentariše

        Nit si glaso nit češ glasat,tvoj glas je uvjek išao lopovima.

  4. Zorka komentariše

    Pa zbog toga sam za DF. Samo njima vjerujem.

  5. luka komentariše

    sad ce vam jakov pokazat gdje vam je mjesto zajedno sa dpsom… ovo je ogolilo svaku vasu pricu o borbi protiv dpsa a u stvari ste sinoc pokazali kako sa njima dilove pravite… licemjeri!

  6. Momo komentariše

    Ovi sto predstavljaju toboz srbe,a iste proganjaju sto imaju dvojno drzavljanstvo nevjerujem da ne rade za DPS,STA VISE VJERUJEM DA SU 30 GODINA RADILI ZA DPS

  7. Dekson komentariše

    Ovo je potalo popularno ako pada kiša DF je kriv. DF je kriv što Milo vlada, DF je kriv što je Zdravko postao premijer pa izdao, DF je opet kriv što je Zdravko pao a izabran Dritan, opet DF je kriv što je pao Dritan, sad je evo kriv što je Milojko javno lagao…
    Dosta je više bilo, DF je dokazano jedini i pravi protivnik DPS. ŽIVIO DF, SVI ZA DF I ZA SPAS CRNE GORE!

    1. Sibirski komentariše

      Samo DF ljudi, skoro sve ostalo su splačine i igrači DPS, mafije i ambasada.

      Evropa Sad je umivena DPS 2
      Milojko Spajić je umiveniji, podliji i sofisticiraniji Milo Đukanović 2

      Narode, odjebite nove lopove i sluge zapadnih ambasada i gay lobija, koji su projektovani da naslijede stare lopove iz DPS režima i nastave sprovođenje njihove antisrpske i antipravoslavne politike u interesu kolektivnog zapada.
      Nismo se borili protiv Mila i DPS, da bi stare zamijenili novi lažovi i prevaranti. Većinu članstva i botova ES čine preletači evivaši i montenegrini iz DPS, kojima je u interesu pad podrške srpskoj stvari i interesima srpskog naroda u Crnoj Gori.

      Samo glas za Andriju Mandića donosi pomirenje Crnoj Gori, jer je za razliku od ovih lopova i zapadnih namještenika prije svega pošten i ostvaren porodičan čovjek i državnik.

      🙏☦ Andrja Mandić – narodni kandidat i budući predsjednik Crne Gore! ☦🙏

      Samo FRONT OSLOBAĐA! 💓💙🤍

  8. Crnogorac komentariše

    Bravo za DF sad ima dva svoja predstavnika Mila i Mandu pa nek pobijedi bolji

    1. Srbin komentariše

      Svi znamo da je za razliku od Spajića koji je zajedno sa svojom babom i čitavom porodicom uvijek glasao za DPS, Andrija sa svojom porodicom bio u prvim redovima borbe protiv vašeg zajedničkog idola i gazde Mila Đukaja. Vas u toj Evropi Zdaj izgleda sve povezuje izraziti nagon za laganjem, pa tako laže Milojko odnosno Lažojko, lažeš ti, u stvari lažete svi, hahahahhaha… Džabe vam je ta priča koritaši, niti je narod naivan, niti je zaboravio ko je ko.

  9. DPS komentariše

    Vi nas lažete, zajedno sa DPS om evo 30 godina, i narod vam i dalje vjeruje. Ali sva sreća ima puno kandidata pa ćete vi otpevati

  10. qyu komentariše

    Nije on samo lagao on je i opljačkao građane Crne gore ,laž mu je samo služila da sakrije pljačku!

  11. Zdravko Stanišić komentariše

    Vidite da Jakov nema pasoš Venecuele.,e će se pokakat u ovaj dvojac DF DPS sve sa kormilarom Draginjom.

  12. Bosko komentariše

    Tako je
    Nije DF kriv sto neko laze i sam se upetlja u lazi

  13. Balša komentariše

    Milo i Koljenica (iz balona) u drugi Krug, mudar izbor Srpska Ljisto

  14. Gojko 63 komentariše

    Stidite se guzi ce kad obraza nemate splake

  15. Ber CT komentariše

    Gospodo iz df pokazali ste pravo licu

  16. Buki komentariše

    Pa nije vam Front kriv sto nemate pamti da skapirate o cemu se odje radi..Sizetw u nebesa nekog Singapurca i lajete na front koji se borio protiv dps sdp zla vise nego sto taj vas kredit spasitelj ima godina…. Mi 6 sad vi glasajte ko vam brani,al sjasite sa fronta…..Sta fali Danilovicu ..Lekicu..Niko vam ne valja … Samo klepatori s lovom…

  17. Krww komentariše

    Niste krivi , ali jeste sto chachkate u trenutku koji nije pravi. Umjesto da ostricu noza usmjerite prema ljudima koji su 33 godina pljackali vase glasace vi idete na to da se stvori defetizam i pojacha apstinencija, jer Mandic i pojachana apstinecija dovode do pobjede DPS i produbljivanja krize. Vama je lako imate po 2000 i od AV sigurno jos toliko. Dok su u DF Medojevic i Branka od mene vise nikad glasa za vas.

  18. Politika komentariše

    DF samostalno istupa i na taj način sprečava da se kandiduje zajednički kandidat koji je pobijediti predstanika DPS -@, kada vidi da će Spajić pobijediti predstavnika DPS-a ruši Spajića. Jasno je da žele da vrate DPS na vlast

  19. Marko komentariše

    A sto se pravdate??????

  20. Sparta komentariše

    Medo je ogolio Spaića do gole kože…Uhvatio ga je u lažima a ovaj mu nije smio izaći na duel…I šta tu nije jasno…sve je jasno…Lažovčina kao što je i prof.Krivokapić…Demokratski Front je izmjenio retoriku , drugačije nastupa i shvatio je gdje su bile greske…I nemojte molim vas više da se piše na temu ko zastupa srbe…srbi će dati glas po svom osjećaju…nema više ko u SKJ jedan klimne glavom pa onda cjeli kongres klima…Svi imaju svoja misljenja i ubuduće se skoncetrišite na programe koje partije nude a ne na to ko zastupa srbe a ko crnogorce…Ne živi se od demagogije nego od ekonomije..

    1. Politika komentariše

      Medo je ogolio da je pion DPS-A

  21. Džonatan Livingston komentariše

    kukavice!!

  22. Krsto komentariše

    A šta bi Lažojko drugo radio nego lagao? Vaspitan momak fino, vidi mu se da ga je baba vaspitavala u duhu onih koje je vazda glasala. Andrija do pobjede, naravno.

  23. Čolo komentariše

    Milojko je LAŽOV!
    Tačka!

  24. Filip komentariše

    Milojko pobjeguljo, razmontirao te Medo totalno. Zašto nemaš hrabrosti da se pogledaš oči u oči sa Medom? Lažov i moralni patuljak zamislio da bude predsjednik Crne Gore? NO PASARAN prevarantu!

  25. A ne no je li komentariše

    Zbilja, što je DF kriv što je Spajić lagao? Znam da pošteni ljudi ne vole lažove. E sad, botovi su nešto drugo, Zašto si lagao Milojko?

  26. Veselin komentariše

    Zahvaljujuci Medojevicu i izbornoj komisiji eliminisan je kandidat nedostojan funkcije za koju je konkurisao.I sad se javljaju nekakvi ,,moralni „cistunci da ga brane(kao Danilovic) i da ga pobijede u casnoj borbi.Danilovic bi ga pobijedio malo sjutra.HahahaPi!Braniti takvoga je necovjecno.Spajki je varoska varalica za razliku od njegovog mentora ,Krivokapica koji se ponasao kao seocka varalica.

  27. Zora Ivanovic komentariše

    Neshvatljivo da cestiti Branko Radulovic nije razumio pozadinu igre Andrije Mandica i DPS

  28. Zora Ivanovic komentariše

    Cudi me da cestiti Branko Radulovic ne zna da je Mandic odigrao dupli pas sa DPSom u razbijanju srpskog korpusa i unistavanju kulturnih, obrazovnih i informativnih institucija koje su im pripadale na osnovu procenta ucesca Srba u strukturi stanovnistva.

  29. Lala komentariše

    Jeste krivi. Da niste dali popovima da sastavljaju vladu, ne bi ovi lopovi i lazovi postali nesto. Radili bi za kompjuterom u open office sa 50 kolefa na 29.spratu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.