Demokrate Plužine: Stvaramo uslove za pobjedu našeg kandidata

0

Opštinski odbor Demokrata Plužine daje punu podršku Glavnom odboru stranke za odabir i kandidaturu lidera Demokrata na predstojećim predsjedničkim izborima, izrazivši potpuno uvjerenje da je Aleksa Bečić najbolji kandidat.

„Članovi Opštinskog odbora Demokrata Plužine, naši mladi aktivisti i članovi partije, odnedavno aktivno rade na stvaranju uslova za učešće i pobjedu našeg kandidata. Da su reakcije naših sugrađana pozitivne na ovakvu odluku, najbolje dokazuju na stotine potpisa podrške, koje smo prikupili za vrlo kratko vrijeme“, saopštio je Opštinski odbor Demokrata Plužine.

Kako su dodali, „za naš Opštinski odbor kampanja nikada nije ni stala“.

„Svakodnevno obilazimo i komuniciramo sa našim sugrađanima i biračima, u cilju prezentovanja aktuelne političke situacije, kao i pronalaska pragmatičnog rješenja za eventualne probleme. Svjesni smo da bi naš kandidat, jedini istinski građanski orijentisan kandidat, nudeći program koji bi u prvom planu donio konačnu slobodu našim građanima i osigurao stabilnost države Crne Gore, bio jedino pravo rješenje i odnio sigurnu pobjedu“, naveli su iz DCG.

U toj stranci smatraju da će Bečićeva kandidatura na izborima „konačno pobijediti politiku podjela“

„Zato smatramo, da u ime Demokratske Crne Gore, kao pojedinačno najjače parlamentarne partije, sa najsnažnijom infrastrukturom u Crnoj Gori, kandidat treba da bude pojedinac sa najvećim stepenom popularnosti, neko čije poštenje i sposobnost nijesu upitni. Stoga smo sigurni da će Bečićeva kandidatura na izborima konačno pobijediti politiku podjela, ekstremizma i kriminala“, zaključuje se u saopštenju OO Demokrata Plužine.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.