Dakle, Andrija Mandić za predsjednika!

10

Piše: Bojan Bulatović

Deceniju unazad se molim Bogu da se na političkoj sceni pojave mladi, obrazovani, pošteni i čestiti ljudi, da bismo ove starije, ne poćerali sa političke scene, već natjerali da budu bolji i da bismo ovu napaćenu zemlju podigli sa dna, na koje nas je prikucao prethodni, diktatorski režim.

I, pojaviše se i…

Neiskrenost, laž i manipulacija su obilježili njihovo predstavanje na političkoj sceni Crne Gore.

No, ima tu, i te kako, kvalitetnih ljudi koji zaslužuju podršku i drugu šansu.

Držaću se, za sada, „starih“ političara, onih koje nisam vidio u izvršnoj vlasti, s kojima sam, poslednjih godina, pružao otpor diktatorskom režimu Mila Đukanovića.

„Koljenica, jahta i kumstvo sa Milom Đukanovićem“ su tri falinke Andrije Mandića, koje mu prišivaju, prije svih, „velji Srbi“ i politički protivnici.

Sve tri „falinke“ su LAŽ, i to najbolje znaju oni koji su tu laž osmislili, zato… ako nemate drugih zamjerki – ućutite! – dosadiste i bogu i narodu.

„Šta si učinio, za srpski narod, za 30 godina bavljenja politikom?“ – je pitanje koje se provlači u javnosti, posebno u poslednje vrijeme.

Pa, gospodo kritizeri, doprinio je da se smijeni diktatorski režim, ništa manje od onih kojima zamjerke nemate, i, makar zbog toga, zaslužuje šansu i pokaže šta može učiniti za narod.

Ne srpski, već za narod Crne Gore!

Ovo su izbori za predsjednika Crne Gore i posmatram kandidata, ne partiju, i podršku dajem Andriji Mandiću, ne DF-u, koji, cijeneći aktivnosti pojedinih aktivista, lidera čak, tu podršku nezaslužuju.

Smatram da, s pozicije predsjednika države, Mandić može doprinijeti boljem međusobnom razumijevanju i pomirenju svega onoga čijem je razjedinjenju, netrpeljivosti i podjelama kumovao lično diktator Đukanović i organizovana kriminalna grupa DPS/SDP.

Dakle, Andrija Mandić za predsjednika!

10 Comments
  1. Радоје komentariše

    Tako je! Bravo Andrija!

  2. Aranđel komentariše

    Andrija je jedini predsjednik!

  3. Dusan Čupkovic komentariše

    Svi kojima je Crna Gora u Srcu i iskreno je vole s najvecom ljubavlju ka Crnoj Gori kao postojbini prema kojoj je bila prepoznatljiva u cijelom svijetu a to je OBRAZ za Andriju Mandica Za Predsjednika da osvijetli obraz Crnoj Gori

  4. Jovan komentariše

    Crnoj Gori je potreban pomiritelj! Andrija Mandić za predsednika!!

  5. Zdravko Stanišić komentariše

    Moj Bulatović bog niji nije uslišio molitve. Dabogda ti sve napredovalo, puno zdravlja i napretka ti želim i sa se oslobodiš okova

  6. Aleksandar komentariše

    Andrija Mandic posta alfa i omega, zaboravismo sve Petrovice, Marka Miljanova, svetitelje Dajbabske i Ostroske i Amfilohija i osta samo Andrija da kao Vucic u Srbiju ispira narodu mozak. Srbi niste ni za sta i zasluzujete Andriju 100 %

    1. CT komentariše

      A bježite sprdnje,zajedno sa Milom i Mandićem@

  7. Mihajlo komentariše

    Ok , mi smo Srbi, i ponosimo se time no koje si ti g..no Alaksandre?

  8. Aleksandar komentariše

    Mihajlo brate u pravu si dabogda ja bio g…no dovijeka tebi da ti gospod Bog da bolju pamet … ako si manjina u odnosu na vecinu ne znaci da moras kod vecine

  9. Bijeli orao komentariše

    Potpuno saglasan , Andrija Mandić za predsednika!!! Puna podrška!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.