DPS-ovskim predizbornim mukama nema kraja: Danijel Živković iskočio u prvi plan za predsjedničkog kandidata!

5

Demokratska partija socijalista još uvijek nije načisto koga će odrediti za predsjedničkog kandidata za izbore 19. marta.

Potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković izjavio je će ta partija do četvrtka objaviti ime kandidata za predsjedničke izbore i da se izbor sveo na tri -četiri imena.

– Najčešće se pominje predsjednik Đukanović, tačno je da sam se pominjao i ja i nijesam jedini… tu je nekoliko imena figuriralo. Hajde da kažemo da se izbor sveo u principu na tri – četiri imena. U odnosu na našu procjenu toga ko ima najbolje šanse za uspjeh, donijećemo odluku i informisati javnost, na vrijeme smo u svakom slučaju – rekao je Vuković.

Kako naš portal saznaje iz izvora bliskih DPS-u, za predsjedničkog kandidata u prvi plan naglo je iskočilo ime Danijela Živkovića.

Šef poslaničkog kluba figurira kao jedan od najozbiljnijih kandidata DPS-a u ovom trenutku, jer lider partije Milo Đukanović još uvijek nije dobio zeleno svijetlo Zapada za kandidaturu, dok potpredsjednik partije i bivši gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković nije rad da, nakon lokalnih izbora 23. oktobra prošle godine, doživi još jedan izborni debakl.

Samo izbijanje Živkovićevog imena u prvi plan za predsjedničkog kandidata, potvrđuje duboizu problema u kojem se nalazi DPS uoči predsjedničkih izbora, jer je opšte poznato da Živković ne uživa povjerenje „stare garde“ DPS-a koja i dalje vuče konce u partiji.

5 Comments
  1. Drobo komentariše

    Borba svaki dan drugu priču… Jako pouzdan portal

  2. Vuksan Lekić komentariše

    Pa to je komedija!
    Može li ikako Suzana Pribilović, Andija Nikolić,ili Laličićka…Da komedija bude veća.

    1. Kusta komentariše

      Nikolic bi im bio ponajbolji kandidat

      1. Drška od stomaka komentariše

        Arlekin? Stendap komičar i Imitator Mila Đukanovića?
        Ne sprdaj se Kusta, ne beleveni.

  3. Krsto komentariše

    Koga god da isture kao kandidata nema čemu da se nada, i oni to znaju. Gro članova i glasača im je prešlo u Evropu Sad, koju slobodno možemo zvati DPS 2.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.