Majka Janka Odovića, viđenija DPS-ovka u Pjevljima ne da na Spajića: Samo naprijed Miki, crći će od muke DF=DPS! (FOTO)

10

U odbranu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića od dokumenata koji potvrđuju stepen obmanjivanja crnogorske javnosti stala je i majka njegovog partijskog druga Janka Odovića, Vildana.

Vildana Odović je na Tviteru iskazala podršku Spajiću sledećim riječima:

„Samo naprijed Miki, crći će od muke DF=DPS“

Ovakav vid podrške Spajiću ne bi bio sporan da gospođa Odović nije viđenija DPS-ovka što potvrđuje i njeno prošlogodišnje prisustvo partijskom skupu koji je u Pljevljima organizovala Ženska alijansa DPS-a.

Da li su političko samoubistvo Vildane Odović i iznenadni nasrtaj na DPS posledica njenog prelijetanja u novoformirani Pokret Evropa sad, pa samim tim i želje da okalja „grijehe“ iz prošlosti koja je bila neraskidivo vezana za partiju Mila Đukanovića ili pak nastavak netrpeljivosti prema DF-u koja je produkovana višedecenijskim bitisanjem u DPS-u.

Ne treba podsjećati Pljevljake kakav su teror trpjeli od DPS-ove policije za vrijeme litija, dok je Jankova mama bila ogrnuta plaštom DPS-a. Istim plaštom bila je ogrnuta i prošle godine, što potvrđuje prisustvo na događaju Ženske alijanse DPS-a Pljevlja. A da li je u međuvremenu, Vildana transferisana iz DPS-a u evropu sad, pokazaće vrijeme.

Ono što je sigurno, Spajićevim ambicijama da zagospodari Crnom Gorom će, pored obmana koje se svako-malo otkrivaju, veliku štetu nanijeti i podrška ossvjedočenih DPS-ovaca koji su iz čistog koristoljublja zamijenili političke dresove.

 

10 Comments
  1. qyu komentariše

    Lopovi shvatili da im je sad najbolji zaklon iza Spajića pa bacaju Mila niz vodu.Glupi narode dozovi se pameti nemoj vukati da nisi znao a znao si.

  2. Peja komentariše

    Tako je to kad se pojavi normalan cojek na politickoj sceni CG. Covjek koji govori sest jelika, skolovao se na prestiznim fakultetima, dokazao se svojim radom i vani i u svojoj Crnoj Gori. Covjek koji je za godinu dana pokazao kako se raspolaze drzavnim novcem u korist obicnog gradjanina. Zato su lopovi svih boja kidisali na njega. Samo mu podizu rejting. Opametio se ovaj narod.

    1. qyu komentariše

      Ovo tebi normalno?Aj zdravo!

    2. Drška od stomaka komentariše

      Peja, tebi je Spajić normalan? I Odović vjerovatno?
      Onda ti nijesi normalan, crni kukavče.
      Popij jedno Jelen pivo,ka’ Odović što ga naginje.

  3. crni komentariše

    DPS je isti kao DF i tu nista novo nema, jedina razlika je sto su ovi Crnogorci a ovi Srbi. Inace i jedni i drugi zaposljavaju svoje glasace, brane neodbranjivo kad su u pitanju njihovi funkcioneri, jednima je milija Amerika a drugima Rusija od svega naseg, jedni i drugi bi da hapse protivnike, cijepaju zastave…. jedino sto su ovi iz DPS mafija a ovi iz DF nisu, nisu jos. Zajednicko im je sto strah u njima izmice kontroli ksd se Spajic pomene.

  4. Ksilofon komentariše

    Džabe se pravdate, DF glasa zajedno sa DPS u izbornoj komisiji, to sakriti ne možete.

  5. Life komentariše

    Mora, jer je primala ozbiljne novce iz mfss… Neka df ne plače, njihovi su taman ovakvi… Za pare sve…

  6. Hhhhhhhhhh komentariše

    😂😂😂😂😂

  7. Vildana Odoviv komentariše

    Bože,i Vi se služite LAŽIMA.Fotografija
    koju ste postavili je od prije 6-7 godina
    Ali, drago mi je da Vam moj komentar toliko znači da mi dajete toliku važnost i prostor u Vašem mediju.

    1. Felacio MNE komentariše

      Lako je tebi Vildana, kad uzimate pare od
      „reklame za Jelen pivo“..Eeee,mučenice.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.