MUP zatražio od DIK-a dokument o Spajićevom prebivalištu u Srbiji!

1

Ministarstvo unutrašnjih poslova zatražilo je od Državne izborne komisije dokument dobijen od Republičke izborne komisije Srbije, a koji potvrđuje da lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ima prebivalište u Srbiji, nezvanično saznaje naš portal.

U odgovoru MUP Srbije Republičkoj izbornoj komisiji te zemlje, koji je dostavljen Državnoj izbornoj komisiji u Crnoj Gori navodi se da Spajić ima prebivalište u Beogradu, dok jedan od čelnika DF-a Andrija Mandić nema prebivalište u Srbiji.

Prema dokumentu MUP-a Srbije Spajić ima prebivalište u beogradskom naselju Zvezdara na adresi Topalovićeva 4.

Državna izborna komisija nije na današnjoj sjednici donijela odluku o tome da dopis MUP Srbije, u kom se navodi da lider Pokreta Evropa sad (PES) i potencijalni predsjednički kandidat Milojko Spajić ima prebivalište u Beogradu, proslijedi crnogorskom MUP-u

1 Comment
  1. Peja komentariše

    Tako je to kad se pojavi normalan cojek na politickoj sceni CG. Covjek koji govori sest jelika, skolovao se na prestiznim fakultetima, dokazao se svojim radom i vani i u svojoj Crnoj Gori. Covjek koji je za godinu dana pokazao kako se raspolaze drzavnim novcem u korist obicnog gradjanina. Zato su lopovi svih boja kidisali na njega. Samo mu podizu rejting. Opametio se ovaj narod.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.