Tomić: Narod odlučuje o sudbini Srbije, a ne tajkuni i strani ambasadori

0

Po ko zna koji put je opozicija potvrdila ono što Vučić govori od početka, samo jednog više poslanika ili odbornika da imaju više, svi bi se ujedinili protiv njega i Srpske napredne stranke, izjavio je Zoran Tomić, član Predsjedništva Srpske napredne stranke.

– Upravo su junaci skupštinske linč koalicije potvrdili da u politiku nisu ušli da bi se borili za interese Srbije i građana koji su glasali, već kako sami kažu, u politiku su ušli da bi rušili Vučića. Politički program, strategija, rješavanje problema građana Srbije? Sve je to njima nebitno, jer kad sruše Vučića, sve to će po principu lako ćemo za ostalo, a narod će im i dalje ostati poslednja rupa na svirali. Nema nikakve razlike između njih: Milice Đurđević Stamenkovski, Boška Obradovića, Miloša Jovanovića, Mikija Aleksića, Aleksandra Jovanovića…svi su oni isti…zvijezde tajkunskih medija koje se međusobno utrkuju ko će više da mrzi Vučića i koji su u toj mržnji našli jednu jedinu zajedničku tačku – navodi Tomić u sapštenju i dodaje:

„Građani Srbije vide jasnu sliku o njima, da su obmanuti od strane tajkunovih zvijezda, da je sve jedno kome od njih bi dali glas, jer će sve to da se slije kod tajkuna koji ih je i okupio da bi mu pomogli u rušenju Vučića i Srbije koja se razvija. Zašto bi to da ruši? Zato što je Vučić sprečio njegove namjere da pljačka i privatizuje Srbiju, da preprodaje dalje sekunde na javnom servisu, da radi na rasparčavanju Srbije i svođenju na krug dvojke. Građani to sve vide i nikakve glume, urlici i performansi neće ih obmanuti da više ikada glasaju za tajkunove poslušnike. Djela govore, a djela jasno kažu da za ovih 11 godina pod Vučićem Srbija se razvija, raste, jača na međunarodnoj sceni i nikad odlučnija u borbi za svoj suverenitet i teritorijalni integritet nije bila. Zato da podsjetim po ko zna koji put ove tajkunove zvijezde i linč majstore…NAROD I SAMO NAROD ODLUČUJE O SUDBINI SRBIJE, A NE TAJKUNI I AMBASADORI NA ČIJEM STE KAZANU.“

 

 

(pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.