Vučić: Srbiija će uprkos svim poteškoćama nastaviti da raste i napreduje; Pobijediće Srbija (VIDEO)

3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu kako je izgledala njegova radna nedjelja.

„Proteklu nedjelju je, van svake sumnje, obilježio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji. Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima“, napisao je Vučić.

Dodaje i da je u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom ukazao na neophodnost ispunjavanja do sada preuzetih obaveza.

„Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih“, jasan je Vučić.

Zato je, kako navodi, na skupu povodom obilježavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu.

„To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumijevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspješno sprovedenih reformi.Pobijediće Srbija“, napisao je Vučić na Instagramu.

 

3 Comments
  1. Kata komentariše

    I pored svih ucena Srbija ide odlučno u bolje sutra, jer to je jedini put kojim održava svoju nezavisnost i suverenitet.

  2. Mile komentariše

    Uprkos svim neprilikama Srbija zahvaljujući politici koju vodi Vučić sve više napreduje.

  3. Vule komentariše

    Srbija nezaustavljivo napreduje zahvaljujuci predsedniku Vucicu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.