Nevena Đurić: Aleksandar Vučić ima dosledno istu politiku

19

Nevena Đurić, potpredsjednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se novim saopštenjem u kojem je istakla u čemu se ogleda snaga politike koju vodi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Boris Tadić, bivši šef žutog lopovskog preduzeća i beznačajna politička figura, žestoko je frustriran činjenicom da Aleksandar Vučić ima podršku građana o kojoj je on mogao samo da sanja čak i u periodu kada je vedrio i oblačio, ali i da zahvaljujući njemu Srbija danas ima međunarodni ugled kakav nikada ranije nije imala. Uvijek i na svakom mjestu, Aleksandar Vučić ima dosledno istu politiku, saopštava jasan državni stav, nepromjenljiv: svoju suverenu politiku vodimo, svoje interese čuvamo i branimo, za njih se borimo!

Onako kako Tadić nikada nije, niti ga je to uopšte interesovalo. Pa danas, računajući na kratkotrajno pamćenje građana Srbije govori o svojoj „snazi“, ni manje ni više poredeći je sa snagom koju ima Aleksandar Vučić. Ne kaže naš narod uzalud da – bujna mašta može svašta.

„Snaga“ o kojoj Tadić govori ogleda se u njegovoj pogubnoj politici i potpunoj nebrizi za naše nacionalne interese. Ogleda se i u tome što je za vrijeme njegove vlasti tzv. Kosovo priznalo više od 100 država, što je nijemo posmatrao pogrom nad Srbima 2004. godine, što su za vrijeme njegove vlasti pregovori izmješteni van okrilja UN, što je zahvaljujući njegovoj diletantskoj politici udaren šamar Srbiji postavljanjem sramnog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde nakon kog su albanski secesionisti jednostrano proglasli tzv. nezavisnost Kosova. Tu „snagu“ je dijelio sa svojim omiljenim i najposlušnijim đakom Vukom Jeremićem – zajedničkim snagama su njih dvojica učestvovali u svim najcrnjim potezima za naš narod i državu.

Ili misli da je „snaga“ to što je snishodljivo molio strance da se odloži priznanje tzv. nezavisnost Kosova, dok on ne pobijedi na izborima?

Tadićeva politika: Samo neka prođu izbori, da ja pobijedim, pa posle – neka ide Kosovo. Ja ću se, svakako, junačiti iz Rumunije.

Ili je „snaga“ to što se svima u svijetu izvinjavao za sve i svašta, i to u ime Srbije?

To nije snaga, već sramota. Najveća.

Snaga se ogleda u vođenju mudre, samostalne i nezavisne politike, u tome što je pitanje Kosova i Metohije ponovo vraćeno za pregovarački sto, u tome kome Srbi sa Kosova i Metohije pružaju plebiscitarnu podršku, u broju zemalja koje su povukle i spremne su da povuku priznanje tzv. nezavisnog Kosova. Snaga se ogleda u konstantnoj i kontinuiranoj borbi – za Srbiju! Onako kako to čini Aleksandar Vučić“, navedeno je u saopštenju Đurićeve.

 

 

(pink.rs)

19 Comments
  1. Maja komentariše

    Tako je, jedino Vucic apsolutno uvek stoji iza onoga sto kaze i zato jedino njemu narod i veruje!

  2. Aca Vozdovac komentariše

    Tadic je hvala Bogu proslost,i to ruzna.Puna podrska predsedniku Srbije.

  3. Goran komentariše

    Predsednik Srbije Aleksandar Vucic vodi odgovornu i ozbiljnu politiku,i kao takav ima poverenje vecine gradjana.Sto se Tadica tice,ne treba ga vredjati,on je uvreda sam po sebi.

  4. Aca Vozdovac komentariše

    Predsednik Srbije Aleksandar Vucic vodi odgovornu i ozbiljnu politiku,i kao takav ima poverenje vecine gradjana.Sto se Tadica tice,ne treba ga vredjati,on je uvreda sam po sebi.

  5. milijan komentariše

    Najveća snaga Predsednika je to što mu narod veruje,a verujemo mu zbog njegove,sigurne,mudre,miroljubive politke koju vodi. Takvog državnika Srbija nije i neće još dugo dugo imati!!

  6. Jovka komentariše

    Sa Vučićem je lako. On od početka priča jednu priču i nje se drži. Nema danas jedno, sutra drugo. A ono što kaže to i ostvari.

  7. Miloš komentariše

    Tadić je odavno na politickom smetlistu istorije. Narod je video kakav je i zato vise nece biti na vlasti. Pokazao je da se ne bori za interese Srbije nego za svoje interese.

  8. deksss komentariše

    Od kako je doso na vlast Vucic vodi istu politiku boreci se za interese Srbije a ne za licne interese kao oni pre njega.

  9. Sredoja komentariše

    Aleksandar Vučić, predsednik Srbije ima najbolju politiku i pravilno vodi svoju državu i narod.

  10. roki komentariše

    Nije teško primetiti koja je razlika između Tadićeve i Vučićeve politike. Za Tadićevo vreme je Srbija bila gotovo skroz potonula.

  11. mali komentariše

    Od kad je Vučić predsednik Srbija uživa veliki ugled u svetu.

  12. kiki komentariše

    Predsednik je čovek koji se bori za sve nas. Od kad je Vučić tu međunarodna zajednica se ophodi prema nama sa poštovanjem.

  13. Senka komentariše

    Principijelno se drzi svojih stavova i dosledno sprovodi svoju politiku.

  14. Radule komentariše

    Bilo i ne ponovilo se, sada idemo u nove političke pobede koje predstoje pred nama. Živela Srbija

  15. Dok holidey komentariše

    Vučić je pokazao da mu je Srbija na prvom mestu i zbog toga ima podršku građana.

  16. Ana komentariše

    Građani Srbije samo takvu politiku i žele, čvrstu, zdravu i stabilnu, zato pružaju potpunu podršku Vučiću.

  17. Bane komentariše

    Ima dosledno izdajničku politiku.

  18. Srebra komentariše

    Neko ko je imao sansu i prokockao je moze samo da se buni, kako kazu, ko gubi ima prava da se ljuti

  19. Radovan komentariše

    Tačno prave reči koje opisuju predsednika.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.