Bjeković raspisuje izbore, Nedimović obezbijedio ubjedljivu većinu?

0

Samo par dana pošto se pojavila informacija da će FIFA uvesti privremene mjere u Fudbalskom savezu Srbije koji dvije godine odugovlači sa izborom novog predsjednika, uslijedili su konkretni koraci iz Saveza i izgleda da ćemo još nekih mjesec dana čekati na taj izbor.

“Sportski žurnal“ je sinoć prenio da će aktuelni zamjenik predsjednika FSS Nenad Bjeković uskoro raspisati izbore koji će se održati sredinom marta, a očekuje se da dva kandidata uđu u predsjedničku trku – doskorašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i naš proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić.

Ali, pomenuti izvor otkriva da Nedimović već ima obezbijeđenu ubejdljivu većinu 70 od ukupno 83 delegata, tako da na izborima po svemu sudeći neće biti neizvesnosti.

U tekstu se dalje navodi da Nedimovića otvoreno podržava FS Vojvodine, ali i FS Beograda, Regiona Istočne Srbije, dvojica delegata sa Kosova i Metohije, kao i većina predstavnika klubova među kojima su Crvena zvezda, Partizan, TSC, Spartak, Čukarički…

Lista kandidata biće zaključena najkasnije 15 dana prije održavanja izborne sjednice, ali teško da će se do tada pojaviti neko ko bi mogao da bitnije promijeni pomenuti odnos snaga.

(sportske.net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.