Milović: Medojević ponovo prevario javnost, Spajić stan kupio prije politike

11

Nakon što je uhvaćen u neistini kada je tvrdio da je automobil ispred famozne kuće u Muo od oca Milojka Spajića, te demantovan i od strane samog vlasnika automobila, Nebojša Medojević nastavlja kampanju protiv predsjednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića sa novim-starim neistinama – da Spajić nije imao novca da kupi stan 2018. godine (dakle dvije i po godine prije ulaska u politiku), saopštio je danas član Predsjedništva Pokreta Evropa sad, Andrej Milović.

“Kako se jasno vidi iz ranije pokazane dokumentacije, stavljamo na uvid dokaz – Ugovor o kupoprodaji stana, gdje se jasno vidi da je Spajić potpisao Ugovor o kupoprodaji nepokretnosti 30. maja 2018. godine, koji je nakon toga i ovjeren kod notara (javnog beležnika), te izvršio svoje obaveze po to ugovoru. Dakle, stan je kupljen prije politike i plaćen prije politike”, ukazao je Milović.

Zašto Medojević vodi kampanju protiv Spajića, Milović ocjenjuje da postaje jasno i očigledno svima.

“Radi ono što je upravo tokom cijele svoje političke karijere radio – bio plaćeni politički džuboks, kojem se plati da vodi kampanju protiv targetiranih lica, dok targetirana lica ne plate njemu da prestane, te je na taj način dva put zarađivao na istoj osobi”, kazao je on.

Milović je obećao Medojeviću da “od nas neće dobiti ni centa”.

“Jer je i tako dosta novca pojeo građanima, koji ga već decenijama plaćaju, a koji su mu riješili i prvo stambeno pitanje, s obzirom da je od države Crne Gore – Duvanskog kombinata Podgorica već dobio stan devedesetih godina, što očito ne sprečava ovu moralnu gromadu da napada druge koji su kupili stan od svog novca”, naglasio je u saopštenju.

Prema njegovim riječima, poslije “nove serije neistina”, nema dileme da, smatra Milović, Medojević pomaže budućem kandidatu DPS-a, te se “trudi da nekako u drugi krug ubaci kandidata DF-a, kojem je drugi krug daleko i od očiju i od srca, a što je glavna nada i želja DPS-a”.

“Dok god su Nebojša Medojević i djelovi DF-a na istom fonu sa DPS-om, dokaz je da smo na dobrom putu i da ih je strah od pobjede Pokreta Evropa sad i Milojka Spajića”, poručio je Milović.


11 Comments
  1. Druk komentariše

    Bjezi beno jedna.. Ufacen je mora u zatvor!!!

  2. Miki komentariše

    Ne brukaj se vidio si dokaze sa činjenicama advokate Andrej Miloviću.Sve su gradjani shvatili velika drzavna kradja miliona bivšeg ministra Spajica.
    Pa ako hoćeš da ga braniš brani ga u sudskom postupku .Ne prljaj sebe Miloviću da braniš neodbranjivo.

  3. Bljak komentariše

    Nije lud Milojko da ovog uzme kao advokata pa da se ne vadi iz zatvora. Mozda nadje nekog boljeg npr. Komnenica brata novinara iz TV Vijesti. I onako je zastupao Marinkovic prilikom kupovine kuce u Muo.

  4. Plotari komentariše

    A sto nije prijavio mrs lopovi malji babini miljovi kavcani.

  5. qyu komentariše

    Glupa ti je priča brojke ti se ne podudaraju,a što mislis koliko se u sve utalio Zdravko Govno Krivokapić i sad pametno šuti i gricka.

  6. Sibirski komentariše

    Ovaj mali napirlitani junoša Milović zajedno sa svojim pokretom ES, radi potpuno isto što su radile i junoše DPS kada su branile lopove i korumpirane funkcionere iz redova svoje partije.
    Matrica je potpuno ista. Iako su svjesni da brane kriminal i korupciju, oni uporno istrajavaju na tom nečasnom poslu i bacaju obraz pod noge. Zašto bi to neko radio? Pa zato što je u talu, zato što je i on umočio ruke u med!
    Vrijeme je da SDT Novović konačno reaguje i počne da privodi k’ poznaniju prava i one što su ranije lopinjali, ali i ove koji su na leđima naroda željnog promjena i pravde krenuli da lopinjaju sad!

    Andrija Mandić – narodni kandidat i budući predsjednik Crne Gore!

    Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙🤍

  7. Srdjan Lonchar komentariše

    Pogledajte stranu br. 4 (ovu gore – zadnju) gde kaze da je Milojko 30 MAJA 2018 platio samo 51 HILJADU DINARA NA IME „SOLEMNIZACIJU PRIVATNE ISPRAVE“ I 720 DINARA ZA PDV … shto je UKUPNO OKO 500 €!!!

    Pazite – sad je isturio Milovica da kaze KAKO JE STAN KUPIO I ISPLATIO 30 MAJA 2018. 30 maja 2018 je samo uplatio ~ 500€, kao kaparu za stan, kojki je izgradjen, zavrshen tek proshle godine!!!!!!!

    Milojko je tad morao znati da ce stan biti zavrshen kad se zavrshi cela zgrada za 4 godine. Ako ne bude imao pare u 2022 – izgubice kaparu od 500 €!!!!

    Nigde RANIJE NIJE POKAZAO CIFRU – CENU STANA, KOJU JE ON PLATIO KAO NI CIFRU – CENU STANA ZA KOJU JE STAN PRODAO NEVENCHANOJ ZENI.

    Milovic (Milojkov PR) je pokazao samo nove 2 starnice, gde se vidi da je PRODAVAC STANA „BG NA VODI OO“ – NOSILAC GRADJEVINSKE DOZVOLE ZA IZGRADNJU STANA …. Ocigledno da 30 maja 2018 je samo postojala gradjevinska dozvola i po gornjem papiru se vidi da je Milojko potpisao UGOVOR O KUPOPRODAJI KOJI IMA 20 STRANA I DA JE PRITOM UPLATIO SAMO ~500 € !!!!!!!

    ~4 godine kasnije, 20 JUNA 2022 (DAKLE PROSHLE GODINE), Milojko dobija kljucheve. Ochigledno da je tek tad platio punu cenu za stan!!!!!!!!

    U medjuvremenu MILOJKO JE PRODAO SVOJOJ NEVENCH. ZENI 31 DECEMBRA 2020 (POLA GODINE OD KAD JE POSTAO MINISTAR FINANCIJA) – verovatno za NEXT TO NOTHING – $1, DOK JE ON PROSHLE GODINE PLATIO PUNU CENU PRI PREUZIMANJU STANA.

    Zasto inache ne bi Milojevic (Milojkov poshtar/PR) izneo cenu stana i kad je placena?

    Ochigledno da je cena stana bila negde oko pola miliona € (za oko 1000 sf tj 88 kv m stana) i da je kapara bila samo oko 500 €!!!
    .
    .
    .
    Ochigledno da Spajic nece da se izlece da kaze da je STAN KUPLJEN I ISPLACEN U 2018 GODINI PA JE POSLAO MILOVICA DA TO KAZE.
    .
    .
    .
    Usto je prilozio izvod iz kartona gde posle prodaje stana nevench. zeni njegov karton i dalje ima ~240 000 €. Nema dodatnih ~ 500 000 € ili tako neshto od prodaje stana nev zeni.

    Zasto bi 31 DECEMBRA 2020 TADA VEC 6 MESECI STAZA MINISTAR SPAJIC PRODAO STAN U BG NA VODI SVOJOJ DEVOJCI, KOJA TADA, VEROVATNO NIJE IMALA NI ZAPOSLENJE ITO ZA JOSH NE OTKRIVENU CIFRU? tADA JE STAN BIO U IZGRADNJI, TEK 20 JUNA PROSHLE GODINE ON DOBIJA KLJUCEVE I TEK OKO PROSHLE NOVE GODINE ZAVODI STAN U KATASTRU , NA SVOJE IME, DA BI GA MESEC DANA KASNIJE PRE NEDELJU DANA PREBACIO I U KATASTRU NA NJENO IME!!!

    Kad vidimo CIFRE – CENE STANA KUPLJENOG I POTOM PRODATOG NEVENCH. ZENI, TEK TAD CEMO ZNATI SVE.

  8. Mladen komentariše

    Čekaj, čekaj, zar nije taj isti Milojko tad pričao da ima 0 nekretnina? Sad odjednom ispada da je kupio stan 2018., a prodao ga 31.12.2020. godine. Što je sa periodom od 04.-30.12.2020. godine? Bio je ministar u tom periodu, imao je i stan u tom periodu, a nije ga prijavio. Drugo, na izvodu gdje se vide iznosi na bank. računima stoji iznos novca za koji nam je govorio da je od plate iz Singapura. Koja Milojkova priča je tačna, možete li se izjasniti?

  9. Herceg Novi komentariše

    Najjača scena je što su zamrčili adresu tj. prebivalište Spajića koje je očigledno bilo u Beogradu. Jedan dobronamjeran i besplatan savjet ljudima iz Evrope sad. Ništa više ne odgovarajte. Svakim odgovorom ulazite u veću dubiozu. Jednostavno se pomirite sa tim da Spajić nije govorio istinu i idite dalje. Ili jednostavno kandidujte Milatovića koji nije uzeo pare gradjana. Ovako sebi štetu pravite jer branite neodbranjivo, a gradjani ne vole da ih tretiraju ovcama.

  10. Srdjan Lonchar komentariše

    Za ochekivatgi je da Milojko treba da se sretne sa SDT, posto cene kupovine i prodaje stana u BG i kupovine i prodaje vile u Kotoru sa datumima uplata budu tachno ustanovljene.
    .
    .
    .
    2018 Milojko je imao 30 godina. Recimo njegova devojka neka je tada imala 25 godina.

    30 maja 2018 – 30 godishnji Milojko kupuje 2-sobni stan u BG na Vodi za recimo 500 000 €, ali to je pocetak gradnje kule, stan i kula bice zavrseni maja 2022 (prosle godine). Niko na svetu ne placa punu cenu stana kad je ashov poceo da kopa zemlju za tu zgradu. Po zadnjem papiru vidi se da je Milojko u 2018 platio samo oko 500€. Tu je odgovor tebi da je tad imao samo ugovor a ne stan i morao je da prijavi da ima ugovor na stan i da je uplatio samo 500€.
    .
    .
    .
    30 decembra 2020 on prodaje taj „kaparisan stan“ svojoj devojci za NEPOZNATU SUMU. Prave „PREDUGOVOR“ KOJI JE U 1 VERZIJI ZATAMNIO DA SE NE VIDI DA JE „PREDUGOVOR“. Tu stoji da je Milojko isplatio punu cenu koliko je njega kostao stan, ali nije nam pokazao ni koliko je on platio ni za koje pare je 27-godishnja devojka kupila pola miliona € vredan stan!!!
    .
    .
    .
    Tad kad se otarasio stana u BG (30 Dec 2020, Milojko je vec imao 4 meseca staza kao Ministar Finansija!!!!
    Izgleda (treba da se potvrdi) da je tek tad 30 dec 2020 Milojko platio punu cenu stana i odmah ga prodao svojoj 27-god (?) devojci. Zasto ta zurba? Otkud njemu tad nove pare, koje se ne vide u kartonu? Otkud njoj (27 god) pare da kupi tako skup stan?
    .
    .
    .
    U isto vreme njegova 27 godishnja, nevench zena ne samo da je kupila od Milojka preko pola miliona vredan stan u BG an Vodi, vec u isto vreme kupuje za 400 000€ vilu u Kotoru (koja je ranije prodavana za blizu milion € !!!
    Sad pre neki dan ona prodaje NAPRECHAC istu vilu za ~ 500 000!!! Opet zurba da se otarasi vile, pre kampanje!

    Otkud novac?
    Otkud tolika zurba da se Milojko otarasi stana u SR?
    .
    .
    .
    Zasto je uz sve ove vratolomije IZVADIO PRIZNANICU PRE NEKI DAN U BG „DA U SR NEMA NIKAKVIH NEKRETNINA“? Kao da ce mu ta cedulja ista pomoci???

    To su sve potezi glupavog choveka, koji srlja sve dublje i dublje u blato, koje je sam stvorio.

    Pametan chovek se ne bi ni kandidovao, pa bi ga mozda mimoishlo svo ovo „cheshljanja“ u SUDU JAVNOG MNENJA.
    .
    .
    .
    Ovako vrlo lako moze da zavrshi u istraznom zatvoru, za pochetak. To mu je moje predvidjanje. Vreme ce pokazati koliko sam u pravu.

    Ako je Medo kriminalno gonjen za navodno „PRANJE 300 €“ onda sta bi tek Milov ST, Katnic radio Spajicu?

  11. Idriz Muratović ,Niksic komentariše

    Ne mozes ga odbraniti falsifikatom.
    Građevinska dozvola za taj objekat je izdata u maju 2018.Ovo ste falsifikovali u adobe fotoshop.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.