Medojević: Spajić hoće da bude predsjednik Crne Gore, a ne smije da izađe na duel sa mnom!

9

Predsjednik PZP-a Nebojša Medojević izjavio je da je lider Pokreta Evropa Sad Milojko Spajić pobjegao od TV duela sa njim.

On je saopštio da Spajić hoće da bude predsjednik države, a ne smije da izađe na duel sa njim.

– Bedna kukavica. Hoćeš da budeš Predsjednik Crne Gore, a ne smiješ da izađeš na duel sa mnom! Šta kriju podaci o nekretninama u Beogradu na vodi? Predsjednik Crne Gore ne smije biti korumpirana bitanga Milojko Spajić!!! – poručio je Medojević.

9 Comments
  1. Sparta komentariše

    Medojević radi protiv DF…Kako može za Spajića reći da je bitanga…on ovakom jezičinom , bezobraznom samo pruža dokaz SAD u što ne žele Front u vladi…On tjera glasače upravo da glasaju za Spajića…Ima li neko u Frontu da mu objasni da ovaj jezik mržnje mora prekinuti a da umjesto toga promoviše program svoje partije…Ništa ovo ne valja Medojeviću…Vječito kritikuješ i sve samo ti znaš…Omrznuo si mi čovječe…

    1. Sibirski komentariše

      Nije to jezik mržnje nego istine, a do istine bi trebalo biti stalo svakom normalnom čovjeku.
      Meni recimo istina ne smeta, tako da sam kao građanin ove države vrlo zainteresovan da se ovo što Medo tvrdi procesuira i raščivija do kraja. Zvanično!
      Moj lični utisak prateći čitav slučaj je da je Medo apsolutno u pravu, da svi dokazi, dokumentacija i ostalo navode na takav zaključak, i da je to razlog zbog kojeg Spajić ne smije izaći na duel Medu. I to dosta govori samo za sebe!

      Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙🤍

    2. spartak komentariše

      Nijesi ti ni S od Sparte….sve je istina na tvoju zalost….

    3. Vuksan Lekić komentariše

      Nijesi ti Sparta.Ti si Marta.
      Medo je u pravu,kao što se ispostavlja.
      Samo kretenima treba par godina,ili par decenija da ukapiraju. Eto tako Sparto-Marto.

  2. Carlos Hernandez komentariše

    E jadove ništa drugo neznaš nego da laješ

  3. Srdjan Lonchar komentariše

    Nije ni Medojevic cvecka. On je dosta LUD, ali nije SLEEZBALL. Ne pada mi sad na pamet sta bi na Srpskom bio tachan sinonim: Po samom zvuku te rechi „SLEEEEZ“ „BALL“ znachi ljigava lopta ali i „ljigava muda“/ testicles…
    .
    .
    .
    Naprimer za Bila Klintona smo imali nadimak na drustvenim mrezama „Slick Willie“. Slick znachi „gladak, namazan uljem“. Bill je skracen nadimak za William Clinton. Willie je tepanje za William, Bill. Ali u nashem mushkom, mangupskom zargonu „Willie“ je ekvivalentno za „Djoka“ na srpsko. Tako je ime „Slick Willie“ dobro stojalo Bilu („Uljem namazan Djoka“).
    .
    .
    .
    Dakle, Medojevic je mushkarchina i dosta LUD, nesto kao „loose cannon“ (otkachen, nekontrolisan top ali nije SLEEZBALL

    Milojko Spajic po meni je „SLEEZBALL“ („namazan uljem testi“). .. On ce me razumeti.
    .
    .
    .
    These are the supporting facts (dokazni materijal):

    – Samoproglaseni seks-Kazanova. Koja budala bi to radila u sred Crne Gore. Na konferenciji za shtampu se pravdao da nije NACIONALISTA, tako sto je naveo listu devojaka sa kojima je spavao. Prvo je bila neka Singapurka, pa Japanka, pa 2 Muslimanke, pa …. Zamisli!!

    – Kad je veseli Zdravko bio na celu Vlade (kad se preokrenuo/prefarbao za 180 stepeni), Spajic je navodno bio „zet in making“ zet u proizvodnji! Tad je dao tu chuvenu izjavu kako se hvalio onim zenama sa kojima je spavao!!! To samo SLEEZBALL moze da uradi.
    .
    .
    .
    – On je „kandidat ambasada“, pravdao se da nije nacionalista i kao dokaz je prilozio da je spavao sa onim devojkama po Aziji i u Muslimanskim Zemljama !!!! Medjutim sad kad su njih 2 formirali stranku, sad se predstavlja kao Srbin. Dakle imate – KAZANOVA SRBINA IZ AMBASADA! Ja to zovem „SLEEZBALL“.
    .
    .
    .
    – Izashli su KAO SAMOPROGLASHENI EKSPERTI ( sa skromnom fax diplomom i radnim stazom od samo 5 godina!) sa populistichkim shtickom da DUPLIRAJU MIN PLATE. Ne postoji nijedna zemlja na Svetu, koja je to uradila. Da li znate sta to znachi?

    To znachi da bilo ko od vas izadje na YT i obeca da ce povecati sve penzije od 200 € na 260 € a sve min plate od 225 € na 450 €. Zazmisli koliko bi glasova svako od vas time dobio na izborima. Oni su ne samo obecali vec su to uradili. I odmah su u PG dobili 20% glasova!!!
    .
    .
    .
    To treba da se uporedi sa seansom marihuane ili nekog drugog opiuma. Jako se osecate USHICENI, ali za vrlo ktako. Posle kraceg vremena dolazi otreznjenje.

    Da bi najbolje shvatili kolika je to GLUPOST u studioznom-ekonomskom/nauchnom smislu, zapitajte se: „AKO JE TO TOLIKO DOBAR POTEZ, ZASTO GA NE BI PREPISALA RECIMO ALBANIJA? iLI BH? ILI HR? ILI BAR MAKEDONIJA? A da ne govorim o Italiji i sl? Kad to struchno analizirash, znash da „nema besplatnog rucka“ – mora te preko noci dati povisice od 100% za veliki deo populacije, ali neko mora to da plati. Ko? Pa svi u CG. Da li je to OK? U KOMUNIZMU takve stvari su bile OK, jer su im puna usta bila puna o „RADNICHKOJ KLASI KAO KOSTURU – NOSIOCU PROGRESA I DRUSTVA“, sto zvuchi jako lepo-populistichki.

    To bi bilo isto da naprimer ATP Svetska Tennis Org napravi program, gde bi najvazniji teniseri o kojima svi treba NAJVISHE DA BRINU – BILI ONI KOJI SU RANGIRANI OD #200 PA NAVISHE!!! Ko bi gledao takav tenis? Svi bi se prebacili da gledaju kosharku…

    Tako je i komunizam PROPAO (EKONOMSKI I NA NESLOBODAMA, LAZIMA O JEDNAKOSTI…) SVUDA NA SVETU, pa chak i u Kini. Doslo se do SSSR gde su svi govorili: „MI SE PRETVARAMO DA RADIMO, A ONI SE PRETVARAJU DA NAS PLACAJU“.
    .
    .
    Kad povecas najmanje penzije za 25% i najmanje plate za 100%, nikome nisi napravio uslugu, vec si stvorio HAOS. Inzenjeri-lekari-hirurzi-kuvari u restoranima-bageristi-varioci-armirachi-PhD-MD-Zubari-Reziseri-Pesnici-Profesori… svi ti NOSIOCI PRIVREDE-KULTURE ODMAH TRAZE DA SE I NJIHOVE PLATE DUPLIRAJU ILI BEZE NA ZAPAD… Oni na pijacam dupliraju cene salate, krompira, pasulja… U samoposlugama hrana ide duplo nagore… pa dolaze restorani, pa lezaljke na plazama, pa ulaz kolima na parking….

    Odakle pare? Pa u CG ne mozesh da shtampash €. Odmah bi te uhvatili….

    Pa videli ste da je novi Budzet CG predvideo da za 2023, 24 i 2025 CG ima preko MILIJARDU € U MINUSU, SAMO ZA JAVNJU POTROSNJU (da bi se odrzale trenutne plate svima u CG), sto mora da se pozajmi od MMF, WB ili Kineza!!! Kinezi traze obalsko zemljiste kao hipoteku a MMF ima uslove koje je napr dao Grchkoj da MORA DA SMANJE PLATE I PENZIJE!!!

    MMF je takav uslov dao SR, pa je Vucic bio smanjio PENZIJE negde na pocetku svoje vladavine!!!

    Sad cete se shokirati: Milojko Spajic je nedavno kritikovao Dritanovu Vladu za takav budzet koji su on i Jakov ostavili CG!!!

    To samo moze SLEEZBALL MILOJKO da uradi.

  4. Srdjan Lonchar komentariše

    Zato Milojko SLEAZEBALL (illi ako hocete bolje da docharate taj zvuk: SLEEEEZBAL) bezi od direktnog sucheljavanja u trajanju od 1 sata u „SLOBODNOJ ZONI“ sa LUDIM , ali ne SLEAZEBALL/SLEEEEZBALL Medojevicem.

    1. Drška od stomaka komentariše

      Srđane Šerpasu, promijeni ljekara,ili idi na Tibet.
      Ne valja ti terapija koju uzimaš.

  5. Srdjan Lonchar komentariše

    Zar Milojko Spajic & Co. nisu u stanju da smisle uvredu sa vishe smisla? Da imate makar malo mozga.
    .
    .
    .
    Svi shibicari-muljatori nemaju nikakvu buducnost.
    .
    .
    .
    Ako meni ne verujesh pitaj Abazovica, velikog Veliko-Albanca, kobajagi Lidera CG, koji je NA MUCKU DOSAO NA MESTO PM, SLUZECI SE SVIM MOGUCIM AMBASADAMA I RAZNORAZNIM MULJANJIMA-UCENAMA. Zasto se drugar sam ne kandiduje ili izadje sa bilo kojim drugim URA kandidatom? Moze samo da dobije par %!!! Tu mu nijedna ambasada ni ALB ne mogu pomoci.
    .
    .
    .
    Spajic je isti muljator – nekarakterna lichnost – shibicar. Shto ne sme da izadje na crtu u obichnu TV debati sa MEDOJEVICEM, koji ima razne podatke o tome kako je Milojkova devojka (bez ikakvih vrednih primanja) kupila vilu u Kotoru. Kad si chist, uopste nije problem objasniti da njegova devojka ima nekakvu „TETKU U KANADI“ ili u Singapuru!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.