Medojević: Stavljen sam na crnu listu Ambasade SAD, jer sam branio pravo da Srbin može biti gradonačelnik u svojoj državi

3

Stavljen sam na crnu listu Ambasade SAD, jer sam, kao Crnogorac, suverenista i euroatlantista branio ustavno pravo Strahinje Bulajića i Milutina Đukanovića da Srbin bude gradonačelnik Nikšića na osnovu izborne volje građana“, saopštio je Nebojša Medojević, predsjednik Pokreta za promjene.

„Stavili su me na crnu listu kada sam branio pravo Srba Strahinje Bulajića i Mića Đukanovića da na osnovu volje građana Nikšića na izborima budu na funkciji gradonačelnika Nikšića“, rekao je Medojević, nastavljajući:

„To im je tada osporavala Pozitivna Crna Gora, a glavni antisrpski jurišnik bio je Dritan Abazović, koji je i bio glavni autor čuvene platforme, koja je pisana preko Okeana“, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta.

Kako je naveo Medojević, isto bih uradio za svakog građanina ove države, bio on Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Albanac, Hrvat, Rom, Eskim….

„Ako ne poštuješ sebe i svoju državu, neće te poštovati ni drugi. Uvijek za saradnju sa velikim silama. Nikada sluga i rob“, jasan je Medojević.

Prema njegovim riječima, tada je javno razotkrio visokog operativca CIA, nažalost isto Srbina (unuka Dragiše Vasića).

„Čuvao sam pravo, čast i dostojanstvo države Crne Gore“, zaključio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a.

3 Comments
  1. Bure komentariše

    Amerikanci nek se vide s Rusijom i Kinom …Lako im je bilo nas maltretirat…

  2. luka komentariše

    ne lupetaj… tako si branio i sprski jezik kad si glasao da se isti ukine…

  3. Vuksan Lekić komentariše

    Ti lupetaš Lukijane.Nije srpski jezik ukinut,niti je za to glasao bilo ko osim sekte DPSa i njihovih izmećara SD,SDP i BS…A prosvetu je vodio Šehović,godinama, zato se najveća bagra tamo nakotila i zato ti je program školski takak kakav je.Za otrijet prkno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.