Odlaganje početka škole pozitivno uticalo na posjetu skijalištu u Kolašinu

0

Direktor ski-centra Kolašin Bojan Medenica saopštio je da su od početka sezone prodali 7.000 ski-pasova i dodao da je odlaganje početka školske godine pozitivno uticalo na posjetu tom skijalištu.

„Mogu da reći da je odluka Vlade da produži raspust umnogome doprinijela tome da se poveća posjećenost ski-centru Kolašin 1600. Mi smo od otvaranja skijaške sezone 21. januara do danas prodali oko 7.000 ski-pasova”, rekao je Medenica u Jutarnjem programu TVCG.

On kaže da je ovih dana mnogo djece na skijalištu.

“Sigurno su i ta djeca i njihovi roditelji presrećni što se taj raspust produžio. Prethodnih dana je prve koraka skijanja u našem ski-centru naučilo oko 400 djece, kroz razne škole i to je podatak koji je u korist i same Crne Gore, to su naši budući korisnici”, saopštio je Medenica.

Medenica je saopštio da je najveći broj gostiju iz Crne Gore, a slijede posjetioci iz regiona.

Ako se aktuelni trendovi posjećenosti ski-centru nastave, Medenica očekuje da ovogodišnja sezona može biti na nivou one iz 2022.

Medenica je poručio da su staze u Kolašinu u fantastičnom stanju.

“Skijaši su zadovoljni dobili smo brojne pohvale, a što je najvažnije staze su bezbjedne”, poručio je Medenica.

Govoreći i saobraćajnim gužvama, on je saopštio da u skijalištu Kolašin 1600 nije imlotakvih problema.

“Siguran sam da Skijališta Crne Gore i ski-centar Kolašin nijesu krivi za te gužve”, ističe Medenica i apeluje na skijaše da iz Kolašina koriste autobuse.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.