Đukanović: Uštedjeli smo građanima preko 800 miliona evra

6

Predsjednik Odbgora direktora Elektroprivrede Crne Gore Milutin Đukanović objavio je uporednu analizu obračuna električne energije za 12 mjeseci prošle godine po cijenama EPCG i po cijenama HUPX berze, te uštede koju su ostvarili potrošači.

„Za 12 mjeseci uštedjeli smo građanima preko 800 miliona evra”, objavio je Đukanović na Tviteru.

Kako je dodao, svakom potrošaču iz kategorije domaćinstva na mjesečnom nivou ušteda je u prosjeku 119,18 evra, što na godišnjem nivou iznosi 1.430 evra.

“Svakom potrošaču iz kategorije ostala potrošnja ušteda na mjesečnom novou je u prosjeku 852,44 evra, što na godišnjem nivou iznosi 10.229 evra“, naveo je Đukanović.

6 Comments
  1. luka komentariše

    ukinuli ste 13% popusta gradjanima koji redovno placaju racune godinama… sramota!

  2. Komsija odozgo komentariše

    Luka ,ne mlatunjaj,Ti svakako kradeš struju.
    DPS je godinama zloupotrebljavao EPCG.
    Prodavao,krao, špijunima i ulizicama nijesu isključivali iako nijesu plaćali.A narodu ste dušu vadili.
    Struja je tada bila ista ili skuplja u CG nego na berzi.
    Sram bilo bivšu upravu EPCG, s DPSom sramotnim

  3. Zabrinuti pacijent komentariše

    Bravo, adje odma to reci ministru finansija da se ne zaduzuje po bijelom svijetu kad vec imamo para.

  4. Antišupković komentariše

    Ukinite koncesije za mini elektrane, da budu u drzavnim vlasnisrvu pod EPCG i solarne elektrane takodje u vlasnistvu EPCG… Izvoz struje i pare u budzetu. Otvorite sopstvenu banku kako se drzava ne finansira iz racuna privatnih banaka po kamatama od 10%. Na ovaj nacin bice struje i za Zeljezaru a za ostale fabrike kad se vrate drzavi

  5. eliot nes komentariše

    a sto lazinjas stara fukaro . sto si ukino ove beneficije gradjanima koji redovno placaju struju . nijesi ti nama nista ustedio cak naprotiv . i zasto ne spominjes nas dio bileckog jezera da bi gradili hidroelektrane ka r.s i hercegovina i sto ne kazes da vam isporucuju iz srbije stubove po 150 eura dok taj isti vucicev tajkun prodaje epsu po trista i vise . i zasto lazete one crne zeljezarce i kazi ti kolika ti je plata tebe perunovicu i ostalima iz epcga i ovome rvcaninu u cedisu da javnost zna . svi ste vi lopovcine sram vas bilo . ti si ustedio gradjanima mrs fukaro jedna .

  6. Idris Muratović komentariše

    Eliote Nese ,kopile talijansko, navikao si da služiš
    DPS lopovima,pa sad laješ na ljude. Skoro 40 godina je DPS krao,pa te niđe nije bilo da se glasneš lavežom.A sad kao sve znaš ? Ti si jedna obična dzukela ,iz familije đe se struja nije plaćala jer ste špijunčad od ’45. Što ne pitaš komšiju đoka lopova kolika mu je plata bila.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.