Đukanović dobio “snažnu“ podršku pred predsjedničke izbore: Sonja Biserko hrabri Mila da konačno “prelomi u mozgu“ i bude kandidat DPS-a

6

Dok Đukanović i dalje skuplja hrabrost za odluku da li će se kandidovati na predstojećim predsjedničkim izborima zakazanim za 19. mart, iz Beograda su mu juče stigle prve poruke ohrabrenja. Podsticaj da nikako ne odstupi i pobjegne sa “bojnog polja“ dala mu je Sonja Biserkio, zvijezda Druge Srbije, najistaknutija NVO aktivistikinja, dokazana kao sluga i plaćenik svih neprijatelja građana i države Srbije još od daleke 1990. godine.

Kao stari partijski drug Mila Đukanovića još iz vremena Saveza komunista Jugoslavije, Biserko je jasno i nedvosmisleno podržala eventualnu Đukanovićevu kandidaturu kazavši da se “još ne nazire ličnost koja može u narednoj fazi odigrati ulogu Đukanovića koju je on imao u osamostaljivanju Crne Gore“

“Takva ličnost bi morala vratiti Crnu Goru na poziciju prije litija i raditi na afirmaciji vrijednosti iza kojih deklarativno Crna Gora stoji“, kazala je juče u razgovoru za Đukanovićev bilten “Pobjeda“. Biserko je istakla da se Đukanović u krugovima u Beogradu koji gravitiraju njoj i osobama sličnim njoj percipira kao ključni faktor koji je izvukao Crnu Goru iz zagrljaja Beograda i to mu nikada nijesu oprostili. Biserko poručuje da je on jedini političar u Crnoj Gori koji precizno detektuje politiku Beograda ne samo u Crnoj Gori već i prema regionu.

Biserko nije propustila priliku da po ko zna koji put napadne Srpsku pravoslavnu crkvu, Rusku pravoslavnu crkvu i zvaničnu Srbiju za “uplitanje“ u unutrašnje političke odnose u Crnoj Gori.

“Uplitanje Beograda u izbornu kampanju je više nego vidljivo ne samo preko medija, (beogradskih i crnogorskih), već i preko Srpske pravoslavne crkve koja je eksponent politike vraćanja Crne Gore pod okrilje Beograda“, kazala je Biserko i dodala kako “SPC nikada nije priznavala AVNOJ-evske granice i shodno tome dosljedno opstaje na etnonacionalizmu i projektu ujedinjenja. Osim toga antizapadnjaštvo SPC podrazumijeva i određeni koncept države i društva, koji pretpostavlja organsku cjelinu države i društva. To je i osnovna poveznica sa Ruskom pravoslavnom crkvom – otpor liberalnim vrijednostima uključujući i ideologiju ljudskih prava. Glavni kritičar ideologije ljudskih prava je Ruska pravoslavna crkva, a na Balkanu Srpska pravoslavna crkva“, zaključila je Biserko.

Vjerujemo da nakon ovako “biranih riječi“ Sonje Biserko upućenih Đukanoviću i njegovim političkim protivnicima, nema prostora za odlaganje njegove odluke o kandidaturi. Đukanović nakon ovako “jake“ podrške iz Beograda pred predsjedničke izbore mora da konačno “prelomi u mozgu“ i bude kandidat DPS-a i satelitskih stranaka i izađe na crtu kandidatima demokratskih snaga 19. marta.

6 Comments
  1. qyu komentariše

    Pa ova ustaska kurvetina koja sveti smrt brata koji je poginuo u ZNG-ama kakav ona ima imunitet u toj blesavoj Srbiji dok ljudi koji su bili poslani na frint i izgubili sve imaju samo pravo da ćekaju smrt dok gledaju kako ovakva govna uživaju sva prava dok oni nemaju nikakva!Ako je od neke koristi budučim generacijama fack državu bježi iz rata jer kad rat završi ini koji su pobjegli imaju orava na svim stranama a ini koji nisu se tretiraju kao nužni smeće,zato je Putin veliki jer ti ne dozvoljava.

  2. Srdjan Lonchar komentariše

    {“Uplitanje Beograda u izbornu kampanju je više nego vidljivo ne samo preko medija, (beogradskih i crnogorskih), već i preko Srpske pravoslavne crkve koja je eksponent politike vraćanja Crne Gore pod okrilje Beograda“, kazala je Biserko}
    =======================================

    Bakice, a shta je to shto ti radish? Zar to nije UPLITANJE SPOLJA NA IZBORE U CG? Sta ti imash sa CG? Ko je tebe poslao/platio, da li bi to mogla da nam otkrijesh?
    .
    .
    .
    Ne znam da li si gusko jedna, chula za MOJKOVACKU BITKU? Tvoji (Biserko) su pretpostavljam i tada bili na onoj drugoj INVAZIONOJ-OKUPATORSKOJ strani. Tad su nashi pradjedovi, djedovi ginuli kao snoplje da bi spasili Vojsku Srbije. Necesh verovati gusko moja, TAD JE U SR POGINULO 60% MUSKOG STANOVNISHTVA u BORBI PROTIV AUSTIJSKOH OKUPATORA!!!
    .
    .
    .
    Tako nesto se nije nikad desilo nigde u Svetu. U isto vreme Crnogorci-Srbi iz CG su 90 dana ginuli da pomognu ostupnicu svoje brace preko ALB ka Grchkoj!!! Da li je i to bilo uplitanje SR u stvari CG? Da li je Srbija ikad bila okupator svoje brace u CG? Da li su oni ikad ratovali medjusobno? A poslushaj Mila Lopova-Ranka-Rashka shta bi oni rekli o toj „okupaciji“ CG od strane Srbije!!! Zdrav chovek mora da pochne da povraca. Ili poslusaj sebe, kako SPC ti je veliki problem. Pa naravno, bez SPC, BEZ VERE U BOGA I BOZJU PRAVDU, ti nashi preci ne bi ni ginuli, vec bi POKORNO SLUZILI VAMA.

  3. Srdjan Lonchar komentariše

    Ostavimo Srbiju-Hrvatsku-EU… Kakva si ti glupacha da savetujesh Crnoj Gori da PONOVO IZABERE MILA, KOJI JE KAO DIKTATOR VLADAO CRNOM GOROM 30 GODINA!!!!!

    * KOGA JE KASACIONI SUD U ITALIJI PRESLUSHAVAO 4 SATA ZA OPTUZBU DA JE ILEGALNIM SHVERCOM CIGARETA, CHIME JE NANEO OGROMNE SHTETE ITALIJI!!! Zamisli, pokrao Italiju!!! A tek CG!!!

    * KOJI JE KAO DIKTATOR CG BOMBARDOVAO DUBROVNIK, a prema tome bio kandidat za ratnog zlocinca u ICTY, sto se nije desilo, jer je Diktator okrenuo da peva vashu pesmu, do danashnjeg dana?
    .
    .
    .
    Molim te procitaj memoare Bila Montgomerija, gde kaze da su imali podmornicu u Cavtatu svo vreme, spremnu da evakuishu Mila Lopova!!! I ti govorish o nekakvom MESHANJU SPOLJA, DOK AGITUJESH ZA MILA LOPOVA, da se njegova 30-god pljachkashka diktatura ponovo natovari na jadni CG narod. NEBESA OTVORITE SE!

  4. Vuksan Lekić komentariše

    Matora prostitutka i udbaška lajavica!
    Milo zna da ne treba da obraća pažnju na ovakve spodobe, koje je plaćao po 50-70€ mjesečno, da laju po portalima i režimskim biltenima…Ovo, ono Čanka, Kojota Draškovića, i žutu paščad iz Beograda.

  5. Sparta komentariše

    Braćo i sestre…ne komentarišite ljude iz septičke jame poput ove Biserko…U tom slučaju ta govna dobijaju priliku da više zasmrde…Neka ih u tim govnarama dok se ne rastope i zemlja ih upije…

  6. Sloboda komentariše

    Koga je god ova podrzavala taj je ostao vjecita opozicija

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.