Abazović: Za Crnu Goru najvažnije da dobije novog predsjednika i da to ne bude Milo Đukanović!

3

Za Crnu Goru je najvažnije da dobije novog predsjednika i da to ne bude Milo Đukanović, kazao je premijer Dritan Abazović.

„Građanski pokret URA još nije zauzeo zvaničan stav povodom predsjedničkih izbora, vidjećemo ko će biti kandidati“, kazao je Abazović.

Abazović je odgovarajući na pitanja novinara u Podgorici, ponovo pozvao poslanike za izaberu četiri sudije Ustavnog suda.

“Nadam se da sada od ovih 26 kadidata, postojaće dogovor da se četvoro izaberu za sudije Ustavnog suda”, poručio je Abazović.

Ako se to ne desi treba, kako kaže, jasno kazati kome nije u iteresu da se popuni Ustavni sud.

On je saopštio da ne osjeća odgovornost povodom kritika iz Brisela. Vlada je, kaže on, završila sve svoje obaveze, a da nije srušena bilo bi kako dodaje i više rezultata na EU putu.

“Sve je urađeno osim onoga što je trebalo da bude urađeno u parlamentu”, naveo je Abazović.

Abazović je saopštio da je vlada u tehničkom mandatu radila mogo bolje od one u punom.

 

 

(rtcg)

3 Comments
  1. Visko komentariše

    I najbitnije da tebe vise ne gledamo, da podjes zajedno sa svojim prijateljem Pajovicem u Kinu npr, mozete zajedno da trosite pare koje ste pokrali od ovog naroda!

  2. Plotari komentariše

    Nikad nikog ,u zivotu nisam mrzio ,da bih mu zelio nesto lose.ali ovi klosari od politicara nemogu ,normalnog covjeka ostavit ravnodusnim.vas sve iz duse mrzim,dabogda vam narod sudio svima .a sto se tice glasanja ,tu cete ga svi zajedno popusit,klosari.

  3. Bajro komentariše

    Kretekčino šiptarska,samo lažeš ! Tebi je upravo bitno da bude Milo . Bolje on nego ti . Zajedno si se u računicu. Kad bi te voljeli koliko si izlagao nebi ni zoru dočeka!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.