Knežević poručio Eskobaru: Milo, Dritan, Joko, Raško i Ranko su tvoji ljubimci koji su Crnu Goru doveli do institucionalnog kolapsa!

5

Predsjednik DNP-a i poslanik u DF-a u Skupštini Crne Gore Milan Knežević, reagovao je na izjavu Gabrijela Eskobara u kojoj je kazao da se Crna Gora nalazi pred institucionalnim kolapsom.

– Ali dear Gabriel: Milo, Dritan, Joko, Raško, Ranko su tvoji ljubimci koji su doveli Crnu Goru do institucionalnog kolapsa. Ja sam samo čitao Dostojevskog. P.S. Ako nemaš kakvih obaveza, što ne bi ti bio predsjednik Crne Gore? Zaslužio si ako je iko – napisao je Knežević na Tviteru.

 

5 Comments
  1. Qyu komentariše

    Kad bi Crnogorci smogli hrabrosti da skinu lance sa sebe ,no ovako od 2007.g. ovo sto se dešava u Crnoj gori i stalno slusanje naredbi gospodara sa zapada je za podsmjeh i gađenje.Skinite lance Crnogorci ropstvo se ne isplati zarad očuvanja bogatstva lopova po Crnoj gori.

  2. Miki O. komentariše

    Nije kriv Eskobar, nego oni sami koji prihvataju da se vlada formira suprotno volji gradjana izrazenoj na izborima. Nakon dvije takve vlade oni bi i u trecoj dali pola ministarskih mjesta onima koji nisu dobili povjerenje gradjana na izborima. Ti truli kompromisi skupo kostaju Crnu Goru i njene gradjane. Da li bi oni izvrsili samoubistvo, ako im to kaze Eskobar?! Trecerazredni zapadni politicari dolaze u Crnu Goru i govore im da rade sve suprotno od onog sta oni cine u svojiim zemljama! Jedini koji se javno izjasnjava protiv tog sluganskog ponasanja je Lekic i mislim da bi on bez ikakve dileme trebao biti predsjednik Crne Gore, jer ima dovoljno ponosa da casno obavlja tu funkciju!

  3. Kika komentariše

    Lako je biti stand up komicar sa 3000€ poslanicke plate.Ovakav tvit je vise za kafansko drustvo a ne za javnu objavu.Neozbiljan politicar.Al nazalost ima publiku kojoj ovo plasira.Zato nama Srbima nikad srece sa ovakvim politicarima kojima je jezik brzi od pameti.

  4. Hahahaha komentariše

    Zar nisi ti uveo Joka u Parlament?

  5. Srdjan Lonchar komentariše

    Milan Knezevic ili Miodrag Lekic treba da budu Novi Predsednik CG. Uopste nije bitno, koji od njh dvojice. Oni iz stare garde koji su doprinosili TESHKIM PODELAMA, mora da odu u penziju posle sledeceg izbornog ciklusa.

    Medojevic moze da bude Komandir u Spuzu i sl.

    Rashko Konjevic ili Draginja mogu da rade, da predaju u gimnaziji (nikako na faxu) biznis predmete.

    Jokovica treba postaviti da bude izbachivach na BG splavu ili u Trokaderu.

    Spajic moze da bude Turistichki vodich na novoj zichari Kotor-Lovcen itd

    Bechic ne moze da bude Predsednik CG. Mozda BH ili negde drugo… Moze da vodi komisiju za EU integracije i sl. Momo Koprivica ima shansu da bude LIDER CG, kad tad.

    Predsednik mora da bude SKROMAN-PAMETAN i pre sve CHOVEK.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.