Dobrosavljević: DF ima dovoljno snage što su pokazali lokalni izbori, neko od političara unutar Fronta da bude predsjednički kandidat

5

Predsjednički izbori u Crnoj Gori zakazani su za 19. mart.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević je u emsiji na RTCG saopštio da je DF već odredio svog kandidata za pomenute izbore.

Knežević nije želio da saopšti ime kandidata DF-a. Izbori za predsjednika Crne Gore zakazani su za 19. mart.

O ovoj, trenutno akutuelnoj temi u Crnoj Gori, IN4s je razgovarao sa političkim konsultantom Vladimirom Dobrosavljevićem, koji je rekao da se eksperimenti sa nestranačkim ličnostima nisu pokazali kao adekvatni i kao pouzdani.

„U svakom slučaju Demokratski front ima dovoljno snage, što se pokazalo i na lokalnim izborima gde je osvojio znatno iznad svih očekivanja broj glasova. Dakle neko bi od polititičara koji su unutar samo fronta trebao da bude kandidat“, jasan je bio Dobrosavljević.

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić je takođe najavio da će taj politički subjetk imati svog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima i objasnio je da su odbili ponudu Demokratske Crne Gore za preizbornu koaliciju jer po njihovom mišljenju ne bi dala sienergatski rezultat.

Dobrosavljević je takođe za portal IN4S dodao da bi to apsolutno trebao da bude, neko od političara koji je i prepoznatljiv i koji se pokazao kroz praksu da građani u njega treba da imaju poverenja, misleći na kandidate iz redova Demokratskog fronta.

Još uvijek se ne zna da li će aktuelni predsjdnik Crne Gore i DPS-a Milo Đuaknović se opet kandidovati na predsjedničkim izborima ili će kandidat najjače opozicioni partije biti Milice Pejanović Đurišić.

(IN4S)

5 Comments
  1. BASILEUS komentariše

    SAMO DF OSLOBADJA!!

  2. Mile komentariše

    Nema Mila, nema Tita, sad se ovde DF pita

  3. Tango Sivi komentariše

    Milo da se ne krije iza svojih pulena nego izadje na crtu i preuzme odgovornost za poraz.

  4. Kika komentariše

    I ja se slazem da neko iz DFa bude kandidat za predsjednika…Ali isto tako mislim da se svi slazemo,da ako taj nas kandidat izgubi na izborima,da treba da snosi odgovornost za poraz,a to znaci da podnese ostavku i povuce se iz politike.To je demokratski i posteno.

  5. qyu komentariše

    Ovi izbori će pokazati dal je Njegoš bio crnogorski baron Minhauzen paje pisao bajke o Crnogorcima kakve bi ih volio vidjeti ili Crnogorci stvarno drže do časti,čojstva i postenja.Dakle ili sloboda ili lanci poslje ovih izbora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.