Vučurović: Kandidat DF-a je kandidat naroda i pobijediće favorite mafije i ambasada

9

„Demokratski front će imati svog predsjedničkog kandidata, iz vrha našeg političkog saveza, i to će biti kandidat naroda koji će protiv sebe imati kandidate raznih interesnih grupa, mafije, ambasada, ali narod niko nikad nije porazio“, izjavio je poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore Jovan Vučurović.

Vučurović smatra da „kako god, kandidat DF- će biti pobjednik na predsjedničkim izborima, vrlo vjerovatno u prvom krugu“.

Poslanik DF-a ističe da se ovaj politički savez zalagao za objedinjavanje izbora u jednom danu.

– Mi smo se zalagali da se zajedno održe predsjednički i parlamentarni izbori, što je bilo i najlogičnije nakon sto su propali pregovori oko formiranja nove vlade. Međutim, neka kombinatorika i kalkulacije su bile ispred nekog logičnog slijeda stvari koji je bio u interesu građana i države – kazao je on.

Vučurović poručuje da se neće dugo čekati na vanredne parlamentarne izbore, bez obzira na nečije želje da se zadrži postojeće stanje.

– Iako je DF snažno podržao formiranje nove vlade, desile su se opstrukcije od strane nekih unutar parlamentarne većine i sada je ovu kompletnu situaciju i krizu neophodno riješiti na parlamentarnim izborima i DF je siguran u pobjedu. Vidjećemo kada će ti izbori biti zakazani, a mi smatramo da ne bi trebalo da se odugovlači sa tim procesom.  Postoje i određeni rokovi koji su uslovljeni i time što vlada neće biti formirana, tako da se neće previše čekati na izbore, koliko god neko pokušavao da ih prolongira – zaključio je poslanik DF.

 

9 Comments
  1. Lora komentariše

    Andrija je pravi izbor.

  2. Janko komentariše

    Bravo DF.podrska za izborima!

  3. Radomir komentariše

    Kakvi ste vi mediokriteti .

  4. Krkan komentariše

    A ako ne pobjedi…hoce li podnijet ostavku i maknut se vise sa politicke scene??!

  5. Tamara komentariše

    Bravo, konačno ozbiljan osvrt na cg situaciju

  6. Milanko komentariše

    Tako je Jole, podrška za df

  7. Sandra komentariše

    Uvijek ćemo podržati df jedini ozbiljni političari

  8. Marko komentariše

    Podrška za kandidata ispred DF ne sumnjamo u ozbiljan izbor

  9. Sandra komentariše

    Tako je

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.