Marić: Razgovarao sam sa Lauševićem, osjećao sam da mi vjeruje

0

Serija „Pad“, inspirisana autobiografskim bestselerom „Godina prođe, dan nikada“ Žarka Lauševića, konačno stiže predstojećeg vikenda na kanale Superstar.

Glavni lik u seriji Milan Marić otkrio je da je razgovarao sa kolegom Lauševićem, koju mu je poželio sreću.

„Sa Žarkom sam se čuo dva puta, a jednom smo pričali uživo. Prvi put smo razgovarali kada smo se spremali da počnemo snimanje. Pozvao me je kao stariji kolega koji je imao potrebu da mi poželi sreću. Malo smo iskoristili to vrijeme da pričamo o glumačkom poslu. Imao sam osjećaj da mi govori ‘ja ti verujem’, i to je meni bilo dosta bitno. Čuli smo se i nakon što je odgledao seriju. Veoma sam srećan onim što sam čuo, a šta je to, neka ostane između nas dvojice“, rekao je Marić.

Radnja serije smještena je u devedesete godine i doba koje su obilježili rat, sankcije, siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u društvu.

Serija „Pad“ za polaznu tačku uzima tragičan događaj iz 1993. u Podgorici.

„To se desilo 1993, a ja sam tada imao tri godine. Zbog toga ne mogu da imam odnos prema tome. Danas, poslije svega, odluka da radimo ovu temu, koja je napisana po motivima tragičnog događaja, jeste izvlačenje motiva“, rekao je, između ostalog, Milan Marić.

Osim Marića, u seriji „Pad“ igraju i Boris Isaković, Mima Karadžić, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Ljubomir Bandović, Dubravka Drakić, Dragan Marinković Maca, Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Slavko Sobin, Kemal Rizvanović…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.