Uzurpator Vuković nastavlja sa blamiranjem: “Krajnje vrijeme da se krene sa sanacijom štete“

4

Politički gubitnik i uzurpator funkcije gradonačelnika Podgorice Ivan Vuković kazao je juče da je krajnje vrijeme da se krene sa sanacijom “štete” koju vladajuća većina ostavlja iza sebe, te da je izbor sudija Ustavnog suda “prvi korak”.

Neodgovornost parlamentarne većine, prema riječima Vukovića, izazvala je “institucionalnu paralizu u zemlji”, uključujući i nefunkcionalan Ustavni sud.

“Krajnje je vrijeme da se krene sa sanacijom štete koju vladajući ostavljaju iza sebe. Izbor sudija Ustavnog suda je prvi korak. Nova prilika se mora iskoristiti”, objavio je Vuković na Twitter-u.

Vuković nakon tri mjeseca od političkog sloma na lokalnim izborima 23. oktobra prošle godine u Glavnom gradu, šamara koji su mu zadali građani Podgorice i jasne poruke da ga na žele na funkciji gradonačelnika, besramno nastavlja da obavlja tu funkciju, koristeći “institucionalnu paralizu“ na koju se poziva, a za koju su odgovorni upravo on, njegov gazda Đukanović i uslužne satelitske stranke.

Blokada države i institucija, pravno nasilje i gaženje elementarnih demokratskih principa i načela, širenje mržnje i ekstremizma na svakom mjestu, odlika su djelovanja Vukovića i njegove gubitničke družine, pa i ne čudi što nastavlja sa javnim blamiranjem i mijenjanjem teza.

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore Danilo Šaranović je juče opet naglasio hitnost izglasavanja izmjena i dopuna Zakona o lokalnoj samoupravi koje bi konačno otvorile put ka sklanjanju sa čelnih funkcija izbornih gubitnika iz DPS-a i satelitskih stranaka, koji već mjesecima pravnim nasiljem uzurpiraju lokalnu vlast u Glavnom gradu

 

 

4 Comments
  1. qyu komentariše

    Zajedno sa foteljom ovog debila izbaciti kroz prozor!

  2. STID komentariše

    KAKAV DEBIL, OVO JE STRAŠNO

    PA ŠTO LEŠINARU NIJESTE GLASALI ZA SUDIJE

    IDI, JADAN VIŠE

  3. Sparta komentariše

    Šta je ovo braćo i sestre…je li realno da ovaj čovjek ovako misli…Tjelo mu je apsolutno zdravo ali ima problem u glavi…Nema mozga pa promaja stalno…

  4. Sloboda komentariše

    Sve srpske partije treba da daju saopstenja i obavjeste medjunarodnu zajednicu o prijetnjama koje je dobio gradonacelnik NK, samo zato sto je Srbin
    Objasniti svijetu da su Srbi izlozeni zlocinackom genocidnom projektu Prepoznavanje Srba po terenu u cilju njihove eliminacije. Dugo vremena metod eliminacije je bilo izgladnjavanje do bioloskog limita, ali sad prijetnje dostizu najjeziviji nivo koji ljudski mozak moze da zamisli.
    U takvoj atmosferi biti Srbin u CG je zivotno opasno.
    Srbima su ukinuli jezik, pismo, kulturu, tradiciju, napadaju na crkvu, svestenstvo, djecu koja dodju u Manastir, nasrcu na starce, zene, svestenstvo. Poslanica u parlamentu otvoreno negira da Srbi u CG postoje i naziva ih pogrdnim i sramnim imenom posrbice, a za to dijelo nije procesuirana i nije otisla u zatvor.
    Srpskoj djeci daju jedinice u skoli ako slave krsnu slavu. Srpska djeca ne mogu biti uspjesni djaci, ali zato ostali dobijaju nagradu Luca a da ne znaju ni tablicu mnozenja.
    Srbima je zabranjeno zaposljavanje sa ciljem da se metodom izgladnjavanja uklone, jer znaju da bez posla nema ni novca, a bez novca nema ni hljeba za srpske porodice.
    Zato treba stalno apelovati medjunarodnoj zajednici da se ukljuci u sprecavanje genocida

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.