Skandalozno: Jedan od čelnika budvanske policije egzaltirano pjeva Tompsonovu pjesmu u izvođenju komitske dive Jadranke! (VIDEO)

8

Veličanje pjesama ustaškog karaktera, hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona, posljednjih godina se odomaćilo u Crnoj Gori, te se često mogao čuti na komitskih skupovima, ali i na nedavnom slavlju crnogorskih rukometašica.

Međutim, krajnje je zabrinjavajuće kada visoki funkcioneri to čine. Upravo to je uradio rukovodilac Stanice kriminalističke policije Centra bezbjednosti Budva Vesko Nedović, koji se na sinoćnjoj privatnoj zabavi veselio i pjevao Tomposnovu pjesmu „Sude mi“.

Na video snimku, koji kruži društvenim mrežama, vidi se Nedović, visoki policijski funkcioner, koji je u medijima označavan kao blizak Veselinu Veljoviću i Zoranu Lazoviću, kako se veseli uz pjesmu „Sude mi“, koju specijalno na privatnoj proslavi uz visoku podignutu i stisnutu pesnicu, izvodi pjevačica Jadranka Barjaktarević.

 

Barjaktarević je poznata po izvođenju ove Tompsonove pjesme i nije joj prvi put da to čini. Zbog pjevanja „Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije“, zabranjen joj je i ulazak u Srbiju. Ipak, zabrinjava kada neko ko bi trebao da štiti državu od bilo kog oblika fašizma, to i veliča.

Podsjećamo, Marko Perković Tompson je poznati hrvatski pjevač koji je prije svega popularan u desničarskim krugovima i poznat je po proustaškim stavovima i pjesmama koje veličaju “Bljesak”, “Oluju” i progon Srba iz Hrvatske devedesetih godina.

Nije ovo prvi put da se u Crnoj Gori slave uz Tompsona. To su nedavno učinile i crnogorske rukometašice.

(Adria.tv)

8 Comments
  1. Qyu komentariše

    Da li je vama sto pišete ovo jasno da EU obnavlja nacizam u Evropi a Crna gora je uz Ukrajinu najveći vanjski suradnik tog zla koje se obnavlja.Šta sutra,Demokrate koji su proizvod Cia već sad spremaju savez sa Evropazdaj streća nikad i navodnim neprijateljima iz URA a sve u cilju slabljenja srpskog korpusa u Crnoj gori.Veliki je broj onih koji su deklarativno Srbi a glasu za antisrpske partije u Crnoj gori kao DPS,URA,SD,SDP,LP,Evropa zdaj sreća nikad i Demokrate.I onda ce službeno crnogorski da kažu :“oca imb bukačkog ja da glasam za DF pored ovih našijeh partija“.Srbi su poprilično ograničeni i skloni korupciji u Crnoj gori.

  2. 1918 komentariše

    Mora da je Bjelopoljac

  3. Nikad vise komentariše

    Samo fasisti mogu pjevati ustaske pjesme.
    A posebnu odgovornost imaju visoki drzavni funkcioneri i predstavnici drzave u sportu. Takvima se sudi za najtezi oblik krivicnog dijela jer su svjesni dijela, zele izvrsenje krivicnog dijela i to rade na narocito drzak i bezobziran nacin.
    Kao primjer takvima se daju kazne u maksimalnom trajanju kako bi svi ostali shvatili da se sirenje fasistickih ideja ne isplati.
    A dijela fasizma ne zastarijevaju, pa se moze i sad podnijeti krivicna prijava protiv nazovi sportistkinja.
    Nisu ovo tradicionalne crnogorske epske pjesme .

  4. virus komentariše

    Nije ovo Tupsonova no Škorina pjesma

  5. Admiral komentariše

    Sude mi je pjesma koja se vezuje za Miroslava Skoru mada je cesto izvodio u duetu sa Thompsonom. Ne mozemo je nazvati ustaskom pjesmom. Pjesma ima rodoljubivi karakter.

  6. Mitrofan Ban komentariše

    A pjevaju u neku rupu…dva debala gmaza ova protuva od jadranke sto je pola kavackog odralo,vele da je zvicer segao mjesec dana dok je bio u kotor…xaaaaaxaaxaaa….zbog njega je vucic zabranio ovoj protuvi da pjeva gore po srb…a neka se vesele gmazovi i ova nesreca iz policije…davao na sitno pare kamatario stitio neke dilercice po budvi…klosarce bjelopoljsko…nista roba…svi znaju da je nula ljudska…pasace mu milo zvicer i ekipa pa ce mu biti sude mi…xaxaxxaaaaa

  7. E viva komentariše

    Zdravo bio Nedovic ,so nebi pjevao Sude mi…to je pjesma od Skora i koja ni jednom rjecju ne vrijedja nikoga…a ne smeta vam kad brab od gradonacelnika Niksica ,Kovacevic urla uz cetnicke pjesme..
    Mrsssss

  8. Hammerfest komentariše

    Ma pricaj nam malo o tome!Mozda je pjevaju „Kolibrici“ na Festivalu djece Evrope,eventualno Hor beckih djecaka i tice se ljubavi medju ljudima!Kakva je razlika izmedju ove dvije nakaze od pjevaca?Jedino je vidi ova nepismena Jadranka B. sa sve rukom na srcu!Evo „najezih se“!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.