DNEVNICI BAKA RATKE

4

Piše: SIBIN

 

Ko ovdje koga ne razumije: mi baka Ratku, ili ona samu sebe? Ukoliko, dakle, mi, ipak, ne razumijemo baka Ratku, utoliko gore po nas, da parafraziramo Georg Wilhelm Friedrich Hegela.
No, i pored toga, jedno ostaje neosporno: miroljubivost baka Ratke razoružava svaki razumom nesavladani impuls.

Tako ti baka Ratka, kako se to popularno kaže, spada u tzv. – woke tipove (probuđenje, osvješćenje, prim. prev.).
Inače, univerzalne vrijednosti, civilizacijske trendove, svaki plajvaz neovisnog tiska „Vijesti“ diskurzivno servira na tako pristupačan način, da, doista, baš oni su nas emancipovali od 90-tih, posebno baka Ratka, koja jedino o tome i mrči artiju: crkva & 90-te, plus DPS, dalje ni makac. Jer, božemoj, njena mentalna matrica oblikovana je u Pobjedi, najvećoj štamparskoj grešci, koju više ni penzioneri po klupama bulevara ne čitaju.

I, šta da vam kažem?… Komnenić dijeli istu političku viziju kao i premijer u tehničkoj vladi, koja ubrzo ide na tehnički pregled, a to URI najmanje odgovara, čak manje nego li SNP-u, zato Vladimir ne Putin nego Joković poziva Lekića koji ga ne čuje, jer pomenuti poziva u prazno. I dockan.

4 Comments
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Sve je đavo odavno ponio. Za mnoge je dockan. Sve gore rečeno zna svako prosječno milogorsko govedo. I za Vijesti i Ratku Komnenića i ine. Verovali ste Dritku Šegaču.Pipun bi sa zdravim Jeftom. Jebiga muka je velika.

  2. Monteprkno komentariše

    Baba Ratki hitno pomoći kupovinom jedne kvalitetne metle sa dugačkom drškom od najmanje 1 metra!

  3. Sana komentariše

    ,👍👍👍

  4. Sana komentariše

    ,👍👍👍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.