Spajić: Cilj DPSDF-a je da zajedno imaju 51 odsto, nikad više 1993!

17

Predsjednik Pokreta Evropa sad!  Milojko Spajić reagovao je na današnju dopunu obavještenja lidera PZP-a Nebojše Medojevića proslijeđenu GST-u Vladimiru Novoviću i poručio da je cilj DPSDF-a da zajedno imaju 51 odsto.

 

Spajić se nijednom riječju nije dotakao dopune obavještenja koje je Medojević proslijedio Novoviću, a koje se tiče dokaza o navodnim malverzacijama Spajića dok je pokrivao ministarsku funkciju u ekspertskoj vladi.

– Cilj DPSDF je da zajedno imaju 51%, da bismo morali da biramo “manje zlo“. Sva ta dinosaurija treba u penziju da se na boćanju prisjećaju 1993. i hiperinflacije- kad se zajedno uživalo u jedinstvenom DPS-u, dok su građani patili u bijedi i nestašicama. Nikad više 1993! – poručio je Spajić na Tviteru.

 

17 Comments
  1. Mirko komentariše

    Ti nekome nesto da kazes,vise si ukrao za godinu nego neki za cijeli zivot..Dobro ti znaju u Pljevlja kako si posten,zato si i uzeo gore 12%..Ko te ono finansirao u Pg?da nije mozda saradnik dps a?

  2. Freedom komentariše

    Kakva budala…

  3. Брђанин komentariše

    Nikad majki ne odgovara na optuzbe cinjenicno no skrece temu…

  4. Milojko komentariše

    E smece jedno lopovsko, obraza imas da poredis casne ljude koji su godinama ginuli sa DPSom, da bi ti na kraju dosao da krades..

  5. Ozad Furundžić komentariše

    Ha,ha ! Otkriva se Spajki,
    Ajde da vidimo ko je uzeo proviziju od kredita koji je Tranjina Vlada uzela, na teret građana Crne Gore.
    A Mickey? Đje je stan u Porto MNe, dje je stan na BW…

  6. samo_istina_oslobadja komentariše

    spaicu za mene si ga ugasio onog dana kad si sa krivim obilazio kancelarije i spijunirao zaposlene sa cigaretama i pepeljarom ispred sebe tu si pokaza svoju doslednost i doprinijo zabrani pusenja u zatvorenom prostoru ti si jedan obicni sarlatan u pravu je medo

  7. Bure komentariše

    Mozak si ti mi6 Singapurcanin …

  8. Jelena Đ komentariše

    Kako te nije sramota ovakvih izjava. Preko DF si došao tu gdje jesi i umjesto da se poklopiš ušima i budeš im zahvalan ti ih stalno vrijeđaš. Zar misliš da narod ne zna da procijeni licemjere i govnare.

  9. Rade/ komentariše

    Istina Spajicu! Medo je stari saradnik raznih sluzbi a najvise DPSovog DBa ili po novom ANBa.

  10. Milos komentariše

    Smece jedno…

  11. Radnik komentariše

    Znam jedno da ce PZP i Medojevic složiti DF da mu kraja nema. Ko to ne vidi taj onda pojma nema sta se u narod priča

  12. Qyu komentariše

    Da li je sadljudima jasnošta je Spajić i kakbo zlo čeka Crnu goru ako ovaj lopov i strani plačenik svojom podmuklom politikom“1000€“ ne daj Bože dočepa ae vlasti !??Ma i DPS sa svim satelitima i Pozitivnom UrOm će za njega biti nale mace kakav će to zlikovac biti kad pokaže pravo lice.Dragi moji glupi Srbi pokazite jednom da niste glupi da padnete na „1000€“koji nažalost još neće biti duže vreme.

  13. Andrijaluka komentariše

    Pa ti si birač DPSa bruko jedna!!! Kaži šta si obećao Eskobaru? Kaži ko finansira tvoju partiju??? Koliko novca ste dobili iz Amerike???
    Đe si bio svih ovih godina da podigneš glas protiv nepravde i mafijaškog režima DPSa????? Uživao si, kao mamin sin bogatih roditelja, dok su Srbi živeli kao u aparthajtu u zemlji svojih predaka!!! Ko samo malo razmisli, shvatiće da si ti populista i manipulator!!!

  14. Plotari komentariše

    Mali babin ,da nisi ti u dps slucajno.da te nisu obucili ,ka sto jesu ,ali mali si ti jos

  15. RAZOCARAN komentariše

    Ovo je DFu i trebalo.
    Lose su politiku vodili i dobili kao rezultat ovo.
    I ne treba zaliti DF nego narod ispaljeni koji je iznevjeren.

  16. Rade/ komentariše

    Spaic moze biti i ovako i onako, mozda je spijun ili ko zna sta ali je veoma veoma jadno i mučno kad ima Srba koji mogu bilo sta lijepo da pomisle o Medu a kamo li da ga brane. Meda koji je montenegrin koji je sve antisrpske zakone podrzao i crkvu vrijedjao redovno. Covjek za kojeg i ptice znaju da spija i radi za svaku sluzbu a pogotovo ANB i da po zadatku se kao bori protiv DPSa a u stvari radi za njih.

  17. Cipid komentariše

    Ali ima Srba koji podržavaju Evropu sad koja je za NATO i gej ,,vrijednosti”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.