Marić: Đinđić je „izgubio glavu“ jer je htio da kopira Mila; Prvi čovjek DPS-a je plaćao Miloševićevu odbranu u Hagu i odbio je da svjedoči protiv njega!

3

Raniji vladari su Srbije su htjeli da kopiraju način vladavine Mila Đukanovića, a Zoran Đinđić je zbog toga i izgubio glavu, naveo je u intervjuu „Republici“ glavni i odgovorni urednik Hepi TV-a Milomir Marić.

– Nevolja je što su svi raniji vladari u Srbiji željeli da budu Milo Đukanović. Da kopiraju način vladavine. Oni su odlazili dolje i bili oduševljeni načinom na koji on vlada. I htjeli su to i u Srbiji. Neki su zbog toga izgubili glavu poput Zorana Đinđića. Drugi su gubili vlast, ugled. Htjeli su da budu kao on, mangupi, u centru pažnje – naveo je Marić.

Marić je naglasio da je Đukanović bio odskočna daska za destabilizaciju Srbije.

– On se ljuti što ja pričam šta mi je rekao Momir Bulatović, kom je to prvo ponuđeno. Momir je, međutim, odgovorio: „Sam bih se sebe gadio da budem onaj kamičak koji će u cipeli da žulja Miloševića“ . Tako da je Đukanović zaigrao tu igru. Sad na sve načine želi da ne bude ono što su postali mnogi koji su sarađivali s Amerikom, a na kraju su bili izdani i žrtvovani. Čak je i Milošević bio američki igrač i loše je prošao – potvrdio je Marić.

On je podsjetio da je Đukanović svojevremeno odbio da svjedoči protiv Slobodana Miloševića u Hagu. Dodao je da lider DPS-a finansirao Miloševićevu odbranu pred Haškim tribunalom.

– Milo Đukanović je čovjek koji je odbio da svjedoči protiv Slobe, čak i pod prijetnjom da će i njemu biti suđeno za isporučivanje muslimana iz Morinja u Trebinje i snabdijevanja Mladićeve vojske naftom. Milošević se iz Haga, izdan od gotovo svih, javio Milu i rekao: „Pokušao sam toliko atentata na tebe, ti si poslednji kome mogu da se javim, ali zamolio bih te da kao čovjek brineš o mojoj ćerki Mariji.“ Tada je Đukanović ponudio da finansira odbranu Miloševića u Hagu i tako je i bilo. On je svakako neobičan čovjek – kazao je Marić.

Marić je saopštio da je prekinuo komunikaciju sa Đukanovićem nakon što je ovaj na kongresu DPS-a najavio da će napraviti novu crkvu.

– Gdje komunisti da prave crkvu i narod. Vidio sam da više nemamo o čemu da razgovaramo. I on je prvo 2021. zabranio Hepi na tri mjeseca, prošle godine isto, do juna, sad ponovo pokreće postupak, pošto on u REM-u ima većinu. Znam da je to sve u pripremi predsjedničkih izbora, ali ne mogu da vjerujem da posle toliko godina vladavine smatra da ja mogu da mu naškodim  – naveo je Marić.

3 Comments
  1. Katunko komentariše

    Nabijem Vam na kurac i Miloševića i Marića i Đukanovića

  2. General komentariše

    A Ti si Maricu isto govno kao i Djukanovic

  3. Zdravko Stanišić komentariše

    Eno kakav je Milo, za ovoga Marića je ljudina na kub.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.