Radević: Nova vlast u Podgorici biće formirana u drugoj polovini januara

0

Boban Radević, generalni sekretar Slobodne Crne Gore, najavio je da će nova vlast u Podgorici biti formirana u drugoj polovini januara.

„Novogodišnji i božićni praznici su vrijeme kada politika opravdano odlazi u drugi plan. Međutim, ove godine je i te kako prisutna. Sama činjenica da je Podgorica jedini glavni grad u Evropi koji nije imao organizovan doček Nove godine, ali i nikakve praznične sadržaje za najmlađe, najbolji je odraz političke drskosti, pa i osvete bivše vlasti Ivana Vukovića prema našim sugrađanima“, naveo je Radević.

Stoga, kako je rekao Radević, Podgorica i njeni stanovnici nemaju vremena za čekanje.

„Nova gradska vlast će – odmah po neminovnom potpisivanju izmjena Zakona o lokalnoj samoupravi od strane Đukanovića – biti formirana u drugoj polovini januara. Na taj način će se steći uslovi da se Glavni grad konačno deblokira“, poručio je Radević.

Za kraj, generalni sekretar Slobodne naglasio je da nova vlast neće zaboraviti činjenja funkcionera odlazeće.

„Najzad, baš kao što Vuković nije zaboravio da kazni Podgoričane time što su mu uskratili podršku, tako nećemo ni mi zaboraviti činjenja funkcionera odlazeće uprave. Dolazi novo vrijeme, ali i još važnije – novi ljudi“, zaključio je Boban Radević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.