Obradović zadovoljan što su košarkaši Partizana kući za Novu godinu

0

Košarkaši Partizana će prvi meč u 2023. godini odigrati u „Štark areni“ u ponedjeljak od 18.30 časova protiv Zadra. Meč sa Dalmatincima se igra u okviru 13. kola ABA lige.

Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo ove igrače koji su van tima, da bi igrači koji su u ritmu da igraju dosta minuta malo odmorili. Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobijedili ekipu Crvene zvezde“, poručio je Obradović.

Zadar je naprijatnije iznenađenje regionalnog takmičenja. Dobri rezultati poklopili su se sa povratkom Danijela Jusupa na klupu.

Očekuje nas izuzetno zahtjevna utakmica protiv protivnika koji nikoga ne uzima zdravo za gotovo, odnosno za svakoga se priprema maksimalno ozbiljno. Pokriveni su na svim pozicijama, a polako im se vraćaju i neki povrijeđeni igrači te hvataju ritam kojega nisu imali na početku sezone baš zato što nisu bili kompletni. Nema nam druge nego da se „skupimo” i odemo tamo da odigramo najbolje što možemo pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti”, rekao je Jusup.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.