Spasić: Vučić politička ličnost godine, zahvaljujući predsjedniku Srbija je bezbjedna zemlja

1

U prethodnoj godini kada je u pitanju bezbjednost, Srbija je pokazala koliko je bezbjedna zemlja upravo zahvaljujući mjerama koje je preduzeo predsjednik Vučić sa svojim saradnicima i napravio jedan izuzetno dobar bezbjednosni aparat – rekao je Božidar Boža Spasić, nekadšnji član DB-a, gostujući u Novom jutru na TV Pink.

Ako ćemo ubilježiti ovu godinu po pitanju bezbjednosti, a to je ono čime se ja bavim istaći ću da je naša policija pokazala koliko je moćna realizacijom grupe klanova, Kavačkog, Škaljarskog, ona je postala jedna lokomotiva koja je povukla borbu protiv mafije na ovim prostorima, a vidi se koliko druge zemlje u toj borbi kaskaju za nama. A sva se mafija koja je pobjegla odavde preselila tamo, mi smo ih upozoravali na vrijeme ali oni ne mogu da stignu taj voz.

Srbija je bezbjednosno jedna sigurna zemlja, u potpunosti zahvaljujući policiji, a iza njih stoji predsjednik Aleksandar Vučić koji je i sam bezbjednosno najopremljeniji čovek.

Drugi utisak koji je za mene najznačajniji, i to sam shvatio tek ove godine prvi put da je Vučić uspio da okupi mlade, pametne ljude oko sebe kao što su Siniša Mali , Bata Gašić, Vulin i ostali saradnici, i procjena je da mi sada imamo najjaču političku strukturu u našoj zemlji. A zanimljivo je koliko je slaba politička struktura Evrope, oni koji dolaze iz Evropske unije ne mogu da priđu ovim našima.

Zaključak je da je politička ličnost godine Aleksandar Vučić, da je Srbija bezbjedna, a kad je bezbjedna onda svi hoće da ulažu u nju i privlači strane investitore – zaključio je Spasić.

 

(pink.rs)

1 Comment
  1. Djujic komentariše

    Splacina ,ka i vi iz borbe.!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.