Nakon pauze nastavljena i La Liga: Remi Đirone i Raja

0

Nakon engleske Premijer lige, francuske Lige 1, nastavljena je i španska La Liga. Premijeru 15. kola Primere obilježila je goleada i remi Đirone i Rajo Valjekana (2:2)

Katalonski tim tako je opet primio makar jedan gol, kao i na svakoj utakmici ove sezone, a bio je to otvoren meč na obje strane u kojem su oba tima mogla i do sva tri boda.

Poveli su gosti već u drugom minutu, poslije velike greške odbrane domaćih pogodio je Serhio Kameljo. To nije demoralisalo domaće, koji u 34. minutu iz penala golom Valentina Kasteljanosa dolaze do izjednačenja. Penal je iznudio Ivan Martin.

Đirona je vršila veliki pritisak i imala nekoliko šansi u drugom poluvremenu, ali uslijedio je šok na drugoj strani, i fantastični udarac Isija Palasona u 62. minutu, na asistenciju Kamelja.

Opet je Đirona nastavila nesmanjenim intenzitetom, i došla je do novog penala, nakon što je Florijan Lehun igrao rukom. Samuel Saiz je ovoga puta izveo penal, i bio je precizan.

Do kraja je Dimitrijevski izvanredno odbranio pokušaj glavom Stuanija, a i Rajo je mogao do gola preko Falkaa, čiji udarac glavom je umalo bio neprecizan.

Satnica – četvrtak od 17: Đirona – Rajo Valjekano 2:2 (1:1) /Kasteljanos 34p, Sajs 75p – Kameljo 2, Palason 62/, 19.15: Betis – Bilbao, 21.30: Atletiko – Elče; petak od 19.15: Selta – Sevilja, Kadiz – Almerija; 21: Valjadolid – Real; subota od 14: Barselona – Espanjol, 16.15: Viljareal – Valensija, Sosijedad – Osasuna.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.