Ukić o skupim pojačanjima Zvezde: Bolje je kada igrate protiv takvih asova nego nekog igrača iz žnj ekipe

0

Iskusni hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić se vratio u redove Splita kako bi odigrao i 23. sezonu u karijeri. Plejmejker bogatog internacionalog iskustva je u razgovoru za Germanijak govorio o brojnim temama, a nezaobilazna su bila i najnovija dešavanja u ABA ligi.

Poslednje u nizu je dolazak Fakunda Kampaca u redove Crvene zvezde, poslije kojeg je i hrvatski selektor Aco Petrović istakao da bi crveno i crno-bijeli trebalo da se povuku iz ABA lige, jer se izdvajaju od konkurencije.

Meni su smiješne te priče. Dabogda došlo još šest Vildoza i Kampaca u ABA ligu, šta je loše u tome za naše igrače? Je li bolje igrati protiv Kampaca ili nekog igrača iz neke žnj ekipe. Ne vidim ništa loše u tome, uvijek želite da igrate protiv najjačih. U krajnjoj liniji koliko Zadar ima pobeda i je li dobio Zvezdu? Može se, samo treba da se poslože stvari kako treba i da se prestane sa plakanjem i alibijima. Moramo početi da dižemo vrijednost svog kluba, igrača i onda će se kroz smisleni rad rezultati vidjeti”, jasan je 38-godišnji plejmejker.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.