Evropa sad: Nova afera dokaz da DPS nastavlja nedržavničku praksu

2

Kandidat za odbornika na održanim lokalnim izborima u Podgorici Denis Hot saopštio je da nova afera oko uništavanje dokumentacije od strane vlasti DPS-a u Podgorici ne iznenađuje i dodatno upućuje na nedomaćinski odnos Gradske uprave Ivana Vukovića.

– Nastavak zlonamjerne i nedržavničke prakse DPS-a prikazane u novootkrivenoj aferi koju je objavila dnevna novina DAN u članku pod naslovom ,,DPS uništio oko 600 kilograma dokumentacije“ ne iznenađuje. Ova afera dodatno upućuje na nedomaćinski odnos Gradske uprave koja suprotno izbornoj volji građana Podgorice ne želi da odstupi sa funkcija koje su uzurpirali, a svakim danom sve više se pokazuju brojne nezakonitosti u radu – kazao je Hot.

Kako ističe, Upravo je ovo glavni razlog zašto Demokratska partija socijalista ne želi da odstupi sa vlasti u Podgorici, već namjerava da i dalje upravlja Glavnim gradom suprotno volji građana.

– Upravo ovo je glavni razlog zašto Demokratska partija socijalista ne želi da prekine sa držanjem Podgorice i svih njenih građana u blokadi, već namjerava da i dalje upravlja Glavnim gradom suprotno volji građana od 23. oktobra ove godine, ne poštujući Ustav i zakone Crne Gore. Nova gradska uprava, na čelu sa Jakovom Milatovićem, će naći mehanizme da izvrši potpunu reviziju poslovanja Glavnog grada i svih njegovih lokalnih preduzeća, kao i da sve nezakonitosti koje Ivan Vuković i njemu bliski saradnici trenutno rade, protivno interesu građana Podgorice, neće imati štetnog uticaja na naše sugrađane – zaključio je Hot.

2 Comments
  1. Ranko komentariše

    A vi da se jasno odredite , da li vam je bitniji glas naroda ili glas ambasada mada je meni jasno. Brzo potrčaste da proglasite zakon protiv samovolje jednog čovjeka kao protivustavan !!! Jasno kao dan !!!

  2. Qyu komentariše

    Nisu oni krivi sto su shvatili kakvi glupani ovdje zive i vidjeli da to mogu dobro unovčiti.Narod je kriv i niko drugi.Evropa zdaj to samo koristi kao sto je DPS koristio 30 godina,s tim sto je DPS pretio penzionerima da će ostat bez penzije a ovi obečavaju svima da će imati platu 1000 evra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.