Milatović: Ako se formira Lekićeva Vlada, Milojko ili ja bićemo kandidati na predsjedničkim izborima

8

Jedan od lidera pokreta Evropa sad Jakov Milatović u emisji na A plus televiziji, najavio je da će Evropa sad vjerovatno imati svog predsjedničkog kandidata.

– U Evropi sad još uvijek razmišljamo o tome hoćemo li imati predsjedničkog kandidata. Imali bi smo sjajne kandidati, jako dobro bi u tu trku mogli da uđemo i gospodin Milojko Spajić i ja, i mnogi građani s kojima razgovaramo žele da to učinimo – kazao je Milatović

Milatović je dodao da kandidatura ili podrška trećem kandidatu, zavisi od dešavanja na političkoj sceni u narednom periodu.

– Da li ćemo to i učiniti, ili ćemo podržati nekog trećeg kandidata, zavisiće od toga šta će se dešavati u narednom periodu. Ako se formira Lekićeva vlada u kojoj neće biti Evrope sad, vrlo vjerovatno je da ćemo imati svog kandidata na izborima – zaključio je Milatović.

 

8 Comments
  1. CEDO komentariše

    ti ces mozda i biti kandidat ali mickej ce u posjetu milosevicu

  2. Crnogorka komentariše

    KO STE VI ,POLETARCI,DA SE KANDIDUJETE ZA PREDSJEDNIKA? ZA DVIJE GODINE STE SE DOBRO OPARILI ZAHVALJUJUCI GLUPOSTI
    I NEZNAVENOSTI OVOG NARODA ! POPULISTICKI ,PREVAROM,POVECALI PLATE ,UKINULI DOPRINOS ZA ZDRAVSTVO ,I OVOM NARODU NAPRAVILI VECU STETU NEGO KORIST. DRUZINA IZ BRISELA VAS GURA ! POLETARCI ,VASE SAMOPOUZDANJE NEMA OSNOVA ! O ZNANJU I STRUCNOSTI DA NE PRICAMO ! ZATO ,POLAKOTE ! AKO SU VAM IZ BRISELA OBECALI PREDSJEDNICKO MJESTO ,ZNACI NA SCENI JE JOS JEDNA TESKA KRADJA NA STETU OVOG NARODA KOJEG KRADETE ! TO JE EVIDENTNO !

  3. Borba.me komentariše

    Može. Treba da budemo svi okupljeni protiv Đukanovića i njegove kamarile. Svi zajedno bez svađa i sujete pa kad se pobijedi mafija biće vremena za zdrave političke utakmice između normalnih demokratskih stranaka koje će se boriti za bolji standard građana.

    1. Felacio MNE komentariše

      Pa da se kupimo oko Spajić Mickeya, ili Jakova?
      Vala ,ako tako bude neka nosi Milo opet.
      Bravi jedni!

  4. Qyu komentariše

    I ja ču kandidovati svog magarca pametniji je od vas obadvojice a hoće i da povuće naprijed.

  5. BOKA KOTORSKA komentariše

    E NARODE MOJ ,GLUPI ! KADA VAS OVA DVOJICA POLETARACA ,MANIPULATORA ZAJEDNO SA PICULOM I BILCIKOM ,ZEDNE PREKO VODE PREVODE ! STRASNO ! U PAMET SE !

  6. prst na celo komentariše

    Ne glasam za onoga ko je glasao da se odvojimo od braće iz Srbije jer to nije bilo u interesu srpskog naroda.

  7. Drška od stomaka komentariše

    Uzećete, ti ili Jadojko jedno 15-20 %,
    a onda će vas narod goniti Podgoricim, žitkim prutevima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.