Vesić: List „Danas“ učestvuje u relativizaciji opasnog poziva na hapšenje predsjednika Vučića

0

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije Goran Vesić reagovao je na spisak za hapšenje Srba koji je objavio Aljbin Kurti a na kome se nalaze najbliži članovi porodice predsjednika Srbije Aleksandra Vučić.

– Ovo je školski primjer kako list Danas učestvuje u relativizaciji opasnog poziva na hapšenje predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića njegovog brata i sina.

Koliko god Danas pokušava da zaštiti prištinske političare taj zahtjev i spisak nisu došli od nekog „fantoma“, već od Armenda Muje, jednog od najbližih saradnika premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija. To jasno ukazuje da je ovo Kurtijeva poruka Vučiću koju treba shvatiti ozbiljno.

Kada sam radio uz Zorana Đinđića, mnogi mediji su relativizovali pretnje kojima je tadašnji premijer bio izložen, kao što to sada čini Danas. Svi znamo kakvom se tragedijom to završilo. Ne smijemo da dozvolimo da se takva tragedija ponovi i zato moramo da stanemo jedinstveno iza predsjednika Vučića i najoštrije osudimo ove otvorene pozive na ugrožavanje njegove bezbjednosti i bezbjednosti njegovih najbližih – kazao je Vesić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.