Jelušić: Nismo danas stavili potpise podrške Lekiću, jer naš klub nije bio kompletan!

11

Potpise na pismo podrške da lider Demosa Miodrag Lekić bude mandatar za formiranje nove vlade danas nisu stavili poslanici Građanskog pokreta (GP) URA, potvrdila je za Portal Analitika poslanica te partije Božena Jelušić.

– Danas nismo stavili potpise podrške, jer naš klub nije bio kompletan – kazala je Jelušić.

Na pitanje da li će u ponedjeljak potpisati podršku Lekiću, Jelušić nije mogla potvrditi da li će njena partija to uraditi.

 

11 Comments
  1. Bajro komentariše

    Sve je jasno… Ovo je katastrofa što radi šaka smrdelja … Narode napaćeni,ovo je prevara na zemlji i nebu… Milo je u pravu. Dritane,grom te gađao iz vedra neba ! Smradu šiptarski !

  2. Harvi Kejtl komentariše

    Dritanu je trebao prvi dan da priprijete krivokapić i df nebude li saradjivao odma da će izves narod na ulicu i da će URU navesti za izdajnike.
    Da su iole bili ljudi to su trebali da urade.u ovoj našoj politici čoveka nema da valja.možda milan knežević ali njega koče i uvalili su mu pouzdanog špijuna pedju bulatovića da mu neda naprijed

  3. Jakov komentariše

    E kucko stara sram te bilo i tebe i te svercere iz partije. Pih. Ma raspustite skupstinu i na izbore . Zar ura i siptar da nas i dalje ucjenjuju. Pih pih

  4. Ura komentariše

    Vi ste gori od DPS -a. I budali je jasno ko ste i šta ste

  5. Plotari komentariše

    Mozda vas sve pohapse pajovici,vi ste suncokreti .ali ste za jednokratnu upotrebu .

  6. Qyu komentariše

    DF j..m vas u glupu glavu !Na izbore!#medojesveupravu# !!!

  7. Qyu komentariše

    Kao sto je koza žensko od jarca tako svi osim DF već pola godine znaju sta radi Iznogud Abazovic.Medo je uklonjen jer je sve u pravu Andrija ima vremena i nigdje mu se ne žuri dok Milo ne ojača jedino mi u svemu Milan Knežević nije jasan sta se sa njim događa.

  8. Uskok komentariše

    Potpisaće oni inače ako nepotpisu idu izbori a toje onda kraj jersu daleko ispod cenzusa.

  9. mikele komentariše

    bajro botu, bar promijeni ime, nemoj se truditi da vrijedjas na taj nacin, u nekim stvarima se nebih slozio sa Dritanom ali ga kao Srbin nebih vrijedjao na nacionalnoj osnovi kao vi iz DPS tj DRPS, (drpili smo pa slavimo). Kad razmislim bas si klipan botski

  10. Mladen komentariše

    Nisu potpisali da Lekić bude mandatar? Idite odmah na nove izbore! Momemtalno!

  11. Bozana komentariše

    Kad ce DF da smogne snage i da izadje pred narod i zatrazi izbore na kojima ce obecati da ubuduce nikada nece saradjivati sa UROM? Kad?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.