Evropa sad: Predlog izmjena i dopuna Zakona o lokalnoj samoupravi ima za cilj sprečavanje samovolje bilo koje nelegitimne vlasti!

3

Više je nego očigledno da poraženi politički akteri u sumraku svoje vladavine pribjegavaju svim nedemokratskim metodama, posebno ignorisanjem Ustava i zakona Crne Gore sa jasnim motivom da što duže uzurpiraju pozicije – raubujući javne resurse, saopšteno je iz Evrope sad.

– Na to jasno ukazuje i ponašanje Veselina Vukčevića, predsjednika opštinske Izborne komisije, koji dosljedno ignoriše zahtjeve članova tog kolektivnog organa, te obavezujuća upustva Državne izborne komisije. Samim tim, jasno je i koliko DPS partijska direktiva dominira u odnosu na zakone ove zemlje, ali i u odnosu na jasno iskazanu volju građana – stoji u saopštenju.

Iz Evrope sad pozdravljaju Predlog izmjena i dopuna Zakona o lokalnoj samoupravi koji ima za cilj spriječavanje samovolje bilo koje nelegitimne vlasti da prolongiranjem proglašenja konačnih rezultata nastavi upravljanje lokalnom samoupravom i zloupotrebu javnih interesa u nedogle.

3 Comments
  1. Andrija G komentariše

    Evropa sad je prevara DPSa… To su budući Milova koalicioni partneri!

  2. BATO komentariše

    100 posto!!!!
    Peta kolona…

  3. Qyu komentariše

    Nije Evropa zdaj kriva sto ovdje žive debili koji misle da su pametni pa će glasat za njih.Muza nas je zbog debila DPS 30 godina sad će ti debili glasati Evropu zdaj narednih 30.Gdje nema pameti nema ni sreće ,a ovdje pameti definitivno nema.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.