Medojević: DPS nestaje, uprkos velikim naporima vlasnika Vijesti i sorošoida iz NVO sektora, mafije i tajkuna!

2

Lider PZP-a Nebojša Medojević ocijenio je da DPS nestaje, uprkos velikim naporima vlasnika Vijesti i sorošoida iz NVO sektora, mafije i tajkuna!

On podsjeća da je DPS preuzeo vlast u Crnoj Gori od Saveza Komunista, na talasu velikosrpskog nacionalizma (uz očuvanje tekovina SKJ), te da je nakon raskola 1997. godine postao političko krilo mafije i platforma za neviđenu pljačku države preko koncepta neoliberalnog kapitalizma Veselina Napoleonovog Vukotića.
– DPS je nakon 2006 postao politička partija lopova, korumpiranih bitangi, švercera i mafijaša koji su postali slijepe sluge globalnog bankarskog fašizma. DPS je posle 2020 postao ekstremistička, šovinistička organizacija koja se za svoje nelegitimne ciljeve bori nasiljem. DPS nestaje sa političke scene jer je svakim danom sve manje ljudi koji su spremni da brane lopove i kriminalce iz DPS-a koji su opljačkali državu i uveli je u globalni kriminal – naveo je Medojević.

 

Medojević je istakao da je posebno  važno da je sve veći broj suverenista, Crnogoraca koji ne žele da im se njihova ljubav prema državi  i patriotizam povezuje sa narkokartelima, švercerima cigareta i ubicama.

– Sve je manje i vojnika DPS koji dolaze na proteste da brane milijarde braće Đukanovića i njegove mafije, a na kojima nema ni Đukanovića ni Duška Markovića, ni Brana Gvozdenovića, ni Milice Pejanović Đurišič, ni Ranka Krivokapića, ni Zorana Lazovića, ni Brana Mićunovića… DPS prirodno NESTAJE. Uprkos činjenici  da ni Vlada Krivokapića ni Vlada Abazovića nisu uradili NIŠTA da se demontira korumpirani režim i da se DPS kao političko krilo mafije ZABRANI!!! Čemu vakat, tome i vrijeme.  DPS – ćao nema više!!! – zaključio je Medojević.
2 Comments
  1. Milos komentariše

    Medo Laprdalo, kako si platio 1000 laptopova iz PzPa?

  2. Plotari komentariše

    Ti znas dobro da je referendum pokraden ,zajedno sa slugama zapada od lajcaka i lipke pa do domacih izdajnika ,koji nazalost i dalje vode glavnu rijec i drze drzavu kao poslusna manjina.a zato su profitirali i usli u kandze mafije iz kojih se nemogu izvuci.samo je pitanje kako dalje ,dali sa prodpsovskim kadrovima koje je dovela „mutava plovka“lazni profesor uz aboliranje. Svih bez pravde koje nece biti ,jer ste svi vi sluge zapada.za sve vas je narod samo masina za manipulaciju.zapamti,jedino narod moze da se oslobodi od izdajnika i poslusnika kad se pojavi pravi vodja i patriota niko od vas to nije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.