Otpisan od ogromne većine građana Crne Gore očajnik Đukanović priziva “međunarodnu pomoć“

3

Politički i ljudski očajnik Đukanović, u nedostatku podrške građana u Crnoj Gori, suočen sa konstantnim padom podrške i odlivom nekadašnjih glasača, nastavlja da se kao davljenik hvata za slamku spasa u vidu pomoći korumpiranih evropskih zvaničnika.

“Poslednji alarm za buđenje Crne Gore  ukoliko želi da sačuva svoju evropsku budućnost“, poručio je odlazeći Đukanović u toku susreta sa saveznim ministrom za evropske i međunarodne poslove Austrije Aleksanderom Šalenbergom i ministarkom vanjskih poslova Slovenije Tanjom Fajon.

Kada se imaju u vidu rezultati danas objavljene ankete CEDEM-a, inače agencije bliske DPS-u i Đukanoviću, a po kojoj je Demokratska partija socijalista pala na istorijski minimum od 27% podrške, te da u ovom trenutku Milo Đukanović očigledno nije previše obožavan kao lider Demokratske partije socijalista, jer bi za njega kao predsjednika Crne Gore glasalo samo 24%., postalo je  jasno da čak ni svi glasači DPS-a ne bi glasali za Mila Đukanovića već on dobija čak 3% manje od glasova koje dobija njegova partija, a o tzv. zajedničkom bloku da i ne govorimo.

Na sve ovo moramo dodati i krah protesta i tzv. vaninstitucionalne borbe Đukanovića i satelita, fijasko politike destrukcije i opstrukcija i pokušaja izazivanja haosa i blokade nezaustavljivog procesa demontaže DPS sistema pljačke i korupcije. Đukanović, njegova lažna stranka i sateliti nemaju rješenja za bezizlaznost situacije u kojoj su se našli, a kako se obruč pravde i krivično-pravne odgovornosti oko funkcionera palog režima sve više steže, tako i nervoza i panika u tim redovima postaje sve veća.

Đukanović je nakon ponovnog izglasavanja izmjena Zakona o predsjedniku u Skupštini Crne Gore kazao da će konačno ispoštovati Ustav i potpisati izmjene Zakona o predsjedniku, ali je u intervjuu agenciji MINA rekao da je realno očekivati da će problemi u Crnoj Gori “morati da se rješavaju uz pomoć medijatora i da je najlogičnije da će to biti neko iz Evropske unije (EU)“. Jasno je da je pritjeran uza zid, očajnik Đukanović zavapio da mu u opstanku na političkoj sceni pomognu isluženi “međunarodni zvaničnici“ i korumpirani briselski aparatčici, ali ovoga puta će građani Crne Gore donijeti konačnu odluku: sklanjanje sa javne i političke scene onih aktera koji su preko tri decenije uništavali državu, institucije, privredu, a sebi i svom okruženju namicali enormna materijalna bogatstva.

3 Comments
  1. CEDO komentariše

    sanjam dan kada cu te vidjeti u spuz

  2. Lopovluk komentariše

    Zar je moguće da neko glasa ove lupeže i lešinare. Sve su pokrali i opustošili. Stanovi, kuće, kola, putuju, studiraju, i to sve sa naše grbače.

  3. Banjo komentariše

    Prizvaće svoj kraj,u svakom smislu.Pokazaće se lažni car i švercer duvana i kokaina.Neće ga spasit ni jefto ni draginja a ni bagra koja ga je držala pod šapom znajući šta je sve radio i čime se bavio

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.