Vladimir Novović sa timom boravio u službenoj posjeti Ujedinjenom Kraljevstvu!

1

Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović i njegov tim boravili su u službenoj posjeti Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kako je saopšteno iz  SDT-a, posjeta je imala za cilj jačanju saradnje između Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore i službi Vlade Ujedinjenog Kraljevstva koje rade u oblasti borbe protiv korupcije i teškog i organizovanog kriminala na Zapadnom Balkanu i u Evropi.

– Obije strane su potvrdile posvećenost i namjeru da zajedno rade na borbi protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije, kao i na ublažavanju negativnih uticaja istih na privrede Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva – piše u saopštenju tužioca/portparola SDT-a Vukasa Radonjića.
1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    {„– Obije strane su potvrdile posvećenost i namjeru da zajedno rade na borbi protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije, kao i na ublažavanju negativnih uticaja istih na privrede Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva – piše u saopštenju tužioca/portparola SDT-a Vukasa Radonjića.“}
    ==============================================
    Pretpostavljam da ce im predochiti da Mila u CG javno nazivaju „Milo Lopov“ . To dolazi od chinjenice da se on u CG vodi kao SREDNJA KLASA, koji kao svi prosecni gradjani kuburi da sastavi kraj sa krajem, dok je na drugoj strani na Forbesovoj listi najbogatiji politicar u Evropi.
    .
    .
    .
    Prema Panama Papirima, on i Blazo (zamisli u shta je uvalio i sina jedinca) su koristeci svoje autentichne pasoshe, osnovali majku firmu u Londonu iz koje dalje proizilaze kcerke firme u Cirihu, Panami itd. Ta soficistirana mreza (projektovana da se istrazivachi zavezu u chvor) se sastoji od oko 50 firmi, koje proizilaze jedna iz druge sa krajnjim destinacijama (gde se kesh podize) na Devichanskim Ostrvima, Malti itd
    .
    .
    .
    Radi se o udruzenoj akciji CG-UK da se ti rachuni otvore (za sta je potrebna odluka lokalnog sudije, na osnovu prilozene dokumentacije i da pochne da se odmotava klupko otkrivanja ogromnog napljachkanog blaga od strane porodice Djukanovic od chega bi i UK i CG ekonomski profitirali a da ne govorimo o benefitima na polju borbe protiv korupcikje i organizvanog kriminala, koji je kost u grlu Evrope.

    Naravno nije Milo jedini o kome ce moci da razgovaraju sa svojim kolegama u UK…. Milo GOTOV SI!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.