Milatović: Bestidnim i neustavnim činom DPS pokazuje da ih izborna volja građana ne zanima

4

Nosilac liste Pokreta Evropa sad (PES) i budućni gradonačelnik Podgorice Jakov Milatović ocijenio je da je sazivanje Skupštine Glavnog grada u starom sazivu za 30. decembar „nečuveno ponašanje“.

Milatović je reagovao na informaciju da je vlast u Glavnom gradu, koja je izgubila na lokalnim izborima 23. oktobra, zakazala sjednicu starog saziva Skupštine Opštine za 30. decembar.

Milatović smatra da „ovim bestidnim i neustavnim činom DPS i formalno pokazuje da ih izborna volja građana apsolutno ne zanima“.

– U svijetlu praznika – Dana oslobođenja Podgorice – može se slobodno reći da je sadašnja gradska uprava – uzurpatorska! Međutim oslobođenje Podgorice je neminovnost – naveo je Milatović na svom Fejsbuk profilu.

4 Comments
  1. qyu komentariše

    Pa sto ih ne otjerate???Znači DrPS je mogao sve izbaciti iz opstine u Budvi i preuzeti vlast uz pomoć policije a vi svirate

  2. T55 komentariše

    Drps INTERESUJE SAMO.PLJACKA PARE A DAKI VIDE OVCE PRSLIJA GACA TE MEČU ZA GUZI..CU MILOVU ACOVU BLAZOVU. ALO LJUDI MILO.MILIJARDER A VI PRAZNIH FRIZIDERA MANIPULISE SA VAMA DA BIH SACUVAO OPLJACKANO LOPINGER

  3. Sebastijan komentariše

    Promijenite brave. Metlu umočite u matrake pa sve koji dodju , sa njom po ustima !
    I to još policiju dovedite da ih oceslja pendrekom po glavi
    Prosto kao pasulj !

  4. Dekson komentariše

    Sram tebe bilo. Da je do DF a, Demokrata i URE oni bi se za grla hvatali ako treba da ostvare svoja prava.
    Spajić i ti ste do 2020. godine bili gčasači DPS a ( što ste i sami nazvanično priznali ) . Eskobar koji je bukvalno upravitelj Crne Gore se od stranaka samo sa vašom sastao. Ali ok bolje i vi da vladate nego Milo i DPS. Nije ni do Mila ni do vas nego do ovoga glupog naroda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.