Knežević: Podrška neustrašivom Predragu Spasojeviću

0

Diveći se neustrašivosti Predraga Spasojevića poslije bombaškog napada i aktiviranja eksplozivne naprave razorne moći u dvorištu njegove porodične kuće, kada je poslao jasnu poruku da ga prijetnje smrću neće zastrašiti, sa razočaranjem prihvatam vijest da je načelnik istražnog zatvora u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija smijenjen sa te funkcije. Da bude žalosnije, menadžment UIKS-a pokrenuo je disciplinski postupak protiv Spasojevića “zbog medijskih istupa, i davanja službenih podataka neovlašćenom licu”.

Tako je ovaj izuzetno pošteni i hrabri čovjek koji je preživio ličnu i porodičnu golgotu, što mu je bila “kazna” za profesionalno obavljanje posla, doživio da bude kažnjen od onih koji bi trebalo da mu odaju sva priznanja i obezbijede mu zaštitu od zatvorenika koji se svete principijelnom Spasojeviću što im je ukinuo privilegije neprihvatljive za boravak iza rešetaka.

“Od kada sam 1. septembra preuzeo dužnost, mjerama kontrole oduzeli smo preko 100 mobilnih telefona, smart satova, punjača, bodeža. Od tog trenutka je počelo moje praćenje i prijetnje da će izvršiti napad”, objasnio je Spasojević gostujući na A plus TV.

Poznajući Predraga Spasojevića kao velikog profesionalca i izuzetno odvažnog čovjeka, siguran sam da će u postupku koji će se odvijati u okviru etičke komisije svoje ustanove, dokazati da nije kriv, naprotiv.

“Sve što sam uradio uradio sam u cilju zaštite svoje porodice. Na kraju disciplinskog postupka dokazaću da nijesam kriv. U to sam sasvim uvjeren”, odgovor je Spasojevića na pokušaj da se na njega obruši lavina nezadovoljstva.

Braneći svoju porodicu, branio je i institucije države od udara kriminalnih struktura koje još opstaju u tužilaštvu, sudovima, ZIKS-u…

“Nije Predrag Spasojević dobio bombu, dobio je načelnik istražnog zatvora. Tako može da se desi u Bijelom Polju. Ubiše ga, bio je dobar… I nisam htio da dajem izjave, sve dok nije pronađena druga bomba”, svjedočio je hrabri Spasojević pred tv gledaocima.

Zato još jedanput odajem ogromno priznanje neustrašivom, velikom čovjeku Predragu Spasojeviću i pružam mu punu podršku u njegovoj bespoštednoj borbi za pravdu i slobodu u Crnoj Gori!

(aplus)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.